Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Dassault Systèmes a CST partnery v oblasti simulace

Pondělí, 08 Červen 2015 11:13

Tags: 3DEXPERIENCE | Computer | CST | Dassault | elektromagnetické | Integrace | Simulation | Systèmes | Technology

BusWifiStraight C 3DS-1524Společnosti Dassault Systèmes a CST - Computer Simulation Technology uzavřely partnerství, díky kterému budou integrovat 3D elektromagnetické simulační technologie od CST do platformy 3DExperience od Dassault Systèmes. Firmy z oblasti high-tech, dopravy a mobility, letectví, obrany, průmyslových strojů a dalších odvětví budou mít brzy přístup k nejmodernějšímu multifyzikálnímu simulačnímu řešení pro tvorbu a navrhování chytrých předmětů.

Očekává se, že v roce 2020 vzroste počet chytrých zařízení na trhu v rámci internetu věcí na 26 miliard. Přístroje, auta i budovy totiž kromě své formy a primární funkce budou digitálně komunikovat s fyzickým světem. Tato konektivita nicméně může vést k elektromagnetickému rušení mezi jednotlivými zařízeními nebo k jiným nezamýšleným důsledkům způsobujícím snížení výkonu, spolehlivosti a bezpečnosti produktu.
Kombinace platformy 3DExperience od Dassault Systèmes a technologie CST Studio Suite umožní zákazníkům vytvářet a analyzovat elektromagnetické simulační modely, které budou simulovat fungování zařízení v širokém spektru frekvencí. To představuje rozšíření simulačních aplikací platformy 3DExperience pro řešení multifyzikálních zátěží v různých oblastech, včetně hybridních pohonů v automobilovém průmyslu či nositelné elektroniky.
CST nabízí široké portfolio vysoko a nízkofrekvenčních elektromagnetických simulačních technologií, které jsou nezbytné pro vývoj chytrých zařízení, elektromechanických produktů a mnoha dalších systémů. Spolu s předními technologiemi značky Simulia od firmy Dassault Systèmes a CST se transformuje svět realistické simulace a přináší řadu konkurenčních výhod, například rychlejší inovace.
Dopněním platformy 3DExperience o technologií pro elektromagnetické simulace se vytvoří nový oborový standard pro realistické simulace.
Simulace hrají ve světě designu ústřední roli – od konceptu až po detailní konstrukční fázi včetně testování, ověřování a užití v reálných provozních podmínkách. Elektromagnetická simulace je nezbytnou součástí, která umožňuje vyváženou interakci produktu s jeho okolím.


Mohlo by vás zajímat: