Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

3D modely dřevěného nábytku TON

Úterý, 15 Prosinec 2015 23:47

Tags: 3D modely | Architektura | Designer | Dřevo | Interiér | Nábytek | Stavebnictví | TON

ton-1551Společnost TON, přední český výrobce dřevěného nábytku, zpřístupnila architektům a interiérovým designérům na svém webovém portálu www.ton.eu aktualizovanou sadu 3D modelů svých produktů. Zdarma dostupné 3D modely židlí, stolů a dalších bytových doplňků vycházejí z konstrukčních dat a lze je použít v řadě populárních CAD a 3D modelovacích programech díky široké škále podporovaných formátů - konkrétně fbx, 3ds, obj, skp, c4d, 3dm a sldprt. Modely obsahují jednoduché materiály.

Deset bonusových 3D modelů včetně textur

Jako bonus je všem zájemcům k dispozici celkem 10 modelů křesel a židlí včetně textur ve vyšším rozlišení a prostorovým UV mapováním.  Jedná se o tyto produkty firmy TON: křesla Merano, Moritz, Split, Tram, Dowel a křeslo 30, lounge křeslo Split, houpací křeslo Wave, židle Merano a Ironica. Každý 3D model je uložen ve formátech FBX (3ds max, Maya a další produkty firmy Autodesk), C4D (Cinema 4D, ArchiCAD, Allplan), SKP (SketchUp a další CAD programy).

Pro stažení 3D modelu daného produktu v uvedených formátech klikněte na příslušný obrázek níže.

      

O TONu

Společnost TON spojuje unikátní technologii ohýbání dřeva, která se v Bystřici pod Hostýnem používá od roku 1861, a svědomitou ruční práci s nápady českých i zahraničních designérů. Své produkty distribuuje do privátních i komerčních interiérů ve více než 60 zemích světa. Za svou práci již získala řadu ocenění, mezi kterými nechybí Good Design, Red Dot Design Award, Interior Innovation Award, German Design Award, Nábytek roku či Czech Grand Design. 


Mohlo by vás zajímat: