Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Za měsíc končí nabídka bezplatného přechodu na Windows 10

Úterý, 28 Červen 2016 12:34

Tags: Bezplatný | Microsoft | Operační | Přechod | System | Windows 10

How to Upgrade-1626Microsoft upozorňuje, že v pátek 29. července 2016 skončí nabídka bezplatné aktualizace na operační systém Windows 10. Jak nás Microsoft přesvědčuje, je samotný upgrade snadný a zachovává nastavení i všechny soubory uživatele. Windows 10 lze začít hned používat, není třeba učit se nic nového, protože ovládání je velmi jednoduché. Součástí jsou různé aplikace jako Facebook, Instagram, Twitter, Flipboard a mnoho dalších. Z hlediska možného napadení viry jde o nejbezpečnější Windows vůbec, který obsahuje bezplatný antivirus a ochranu proti spywaru.

Windows 10 je přizpůsoben i pro dotykové ovládání, takže je vhodnou volbou pro zařízení 2v1. Uživatelé Windows 10 získávají také všechny budoucí updaty zdarma. Nabídka bezplatného upgradu je určena všem uživatelům originálních Windows 7 a Windows 8.1 (edice Home i Pro).
O žádných negativech se zpráva nezmiňuje, ale to neznamená, že tu nejsou. Například chybějící ovladače pro starší periferie a komponenty, jakož i jiné záludnosti dostatečně rozebrané na jiných webových stránkách internetu.


Mohlo by vás zajímat: