Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Mastercam 2019 Router nabízí zvýšenou produktivitu

Pátek, 15 Únor 2019 07:14

Tags: 2019 | CNC software | Mastercam | Obrábění | Router

Mastercam Router -1907Mastercam 2019 Router firmy CNC Software nabízí sadu programovacích nástrojů, automatizaci, optimalizovaný nesting, vylepšenou simulaci stroje včetně podpory vrtací jednotky (blokové vrtačky), více tabulek či rytí. Nastavení úkolu a příprava modelu jsou nyní rychlejší a flexibilnější díky rozšířeným nástrojům CAD-for-CAM, které dovolují rychlé modifikace a přípravu těles pro opracování, automatickou tvorbu děr a jejich záplatování. Mastercam Router dále obsahuje nástroje pro 2D obrábění jako profilování, vrtání, tvorba kapes apod.

Feature Based Machining automatizuje frézování a vrtání u modelů těles. Mastercam Router má i řadu technik pro hrubování dílů, více povrchů, modelů těles, STL i jakýchkoliv kombinací uvedeného. Software automatizuje rozpoznání a odstranění zbytků materiálu a jemnější vyhlazení při dokončování. Technologie Dynamic Motion prodlužuje životnost nástroje. Rovněž dostupné jsou doplňky Mastercam Blade Expert či Mastercam Port Expert pro víceosé obrábění.
Chcete-li vidět výkonnější nástroje v Mastercam 2019 Routeru nebo vidět videa Mastercam, navštivte www.mastercamrouter.com.


Mohlo by vás zajímat: