Google překladač: English Deutsch

Jediná pracovní plocha pro koncové uživatele velkoformátových strojů Océ

Tags: Océ | Tiskárny | Velkoformáty

oce01Společnost Océ oznámila, že rozšířila funkčnost svého inovativního softwarového balíčku pro velkoformátové stroje Océ Client Tools o přímý tisk na velkoformátových zařízeních vlastní produkce. Prvním strojem, který je touto funkcí podporován, je tiskárna Océ PlotWave 300.

Přístup z jediného desktopu

V minulosti museli koncoví uživatelé při každodenních aktivitách v rámci workflow technických dokumentů pracovat na svých pracovních plochách s celou řadou aplikací, např. pro odesílání úloh do tiskárny, do reprografických studií nebo do on-line služeb. Společnost Océ nyní nabízí pro zjednodušení workflow koncových uživatelů jedinou aplikaci pracovní plochy, která integruje všechny uvedené úkoly. Tím se redukují tři věci: nutnost přepínat mezi aplikacemi, doba zaučování a riziko chyb – a šetří se čas i peníze. Tento přístup z jediné pracovní plochy se dále vyvíjí a bude podporovat i další stroje Océ.

Odesílání úloh do různých cílů

Volně dostupný softwarový balíček Océ Client Tools umožňuje přípravu, náhledy a odesílání sad technických dokumentů do různých cílů. Tyto volby pro odesílání úloh zahrnují:

  • Místní tiskárna Océ. Sady dokumentů se tisknou přímo na velkoformátové tiskárně Océ (v současnosti je podporována pouze tiskárna Océ PlotWave 300).
  • Více tiskáren ve firmě. Tiskne se současně na více tiskárnách připojených prostřednictvím softwaru Océ Repro Desk Studio, který je součástí rodiny softwarových řešení pro kompletní správu tisku.
  • Firemní tiskové středisko. Umožňuje odesílat sady dokumentů, které se mají tisknout s využitím Océ Repro Desk ve firemním tiskovém středisku.
  • Externí reprografické studio. Slouží k odeslání sad dokumentů s využitím internetu do reprografického studia pro tisk s využitím Océ Repro Desk.
  • On-line služby Océ. Sady souborů se odesílají do on-line služby Océ Plan Center.

oce02

Nástroj pro snadné odesílání úloh pro tiskárnu Océ PlotWave 300

Součástí sady programů Océ Client Tools je i Océ Publisher, praktická aplikace pro Windows určená pro dávkový tisk dokumentů na tiskárně Océ PlotWave 300.

Aplikace Océ Publisher podporuje mnoho různých formátů souborů, včetně PDF, DWG, DWF, DWFx, TIFF a HPGL. Pro velmi kvalitní zpracování a tisk souborů PDF je do ní integrován program Adobe Reader. Náhledy jednotlivých dokumentů lze před tiskem zobrazovat s využitím prohlížeče pracujícího s vysokou věrností zobrazení ve skutečném WYSIWYP – What You See Is What You Print (Co vidíte, to vytisknete) – který přesně zobrazuje, jak bude tisknout zvolená tiskárna, a umožňuje přesnou kontrolu obsahu dokumentu i nastavení tisku.

Maximální pohodlí při tisku

Nástroje Océ Client Tools maximalizují pohodlí a efektivitu tisku tím, že zákazníkům poskytují jediné uživatelské rozhraní pro všechny jejich každodenní aktivity ve workflow technických dokumentů a redukují složitost a časovou náročnost úloh.

Profit z přidaných funkcí

„Sada Océ Client Tools nabízí našim zákazníkům výkonný a snadno použitelný úvodní nástroj pro odesílání tiskových úloh do tiskárny Océ PlotWave," říká Lex-Jan Westra, Océ International Product Manager. „Funkce lze snadno rozšířit použitím softwaru Océ Repro Desk Studio, aniž by bylo nutné měnit rozhraní pro koncového uživatele. Océ Repro Desk Studio vám ve srovnání s Océ Client Tools umožňuje tisknout současně na více velkoformátových a maloformátových zařízeních, barevných a černobílých, z produkce Océ nebo jiných výrobců. Poskytuje plně integrované funkce pro účtování a nabízí rozšířené funkce pro odesílání, jako například automatické rozdělování úloh nebo snadné vyvažování zatížení strojů."


Společnost Océ patří k předním světovým poskytovatelům systémů pro profesionální správu a tisk dokumentů. Široká nabídka produktů se značkou Océ zahrnuje systémy pro tisk a kopírování v kancelářích, velmi rychlé digitální produkční tiskárny a velkoformátové tiskové systémy jak pro technickou dokumentaci, tak i pro barevnou reklamní grafiku. Společnost Océ je také předním dodavatelem pro outsourcing správy dokumentů. Mezi zákazníky společnosti Océ patří mnoho firem zařazených ve světovém seznamu Fortune 500 i mnoho předních komerčních tiskáren. Společnost Océ byla založena v roce 1877. Její vedení sídlí ve Venlo v Nizozemí a společnost působí ve více než 100 zemích na celém světě a zaměstnává přibližně 22 000 lidí. Celkové příjmy v roce 2008 dosáhly 2,9 miliardy eur. Společnost Océ je zapsána na burze Euronext v Amsterodamu. Další informace o společnosti Océ naleznete na stránkách www.oce.cz nebo www.oce.com.


Další informace vám sdělí:

Slávek Gross
Product Marketing Manager TDS
Océ-Česká republika, s. r. o.
Babická 2329/2
149 00 Praha 4
tel.: +420 244 010 440
mobil: +420 724 817 677
e-mail: jaroslav.gross@oce.com


Mohlo by vás zajímat: