Google překladač: English Deutsch

ReverseEngineering.com 2018 pro Solidworks

Pondělí, 05 Únor 2018 09:00

Tags: Mračna bodů | ReverseEngineering.com | Skenování | SolidWorks

ReverseEngineeringAplikace pro reverzní inženýrství ReverseEngineering.com 2018 je plně integrována v Solidworks a umožňuje snadné zpracování mračen bodů, sondování a laserové skenování ve 3D přímo v prostředí Solidworks. Dvěma novinkami jsou měření potrubí a rychlé nastavení nástrojového dialogového okna. První dovoluje rychlou tvorbu trubek nebo potrubí tažením kolem dokola podél automaticky vytvořené cesty, poté se změří rozdělovací potrubí a přidají ohyby.

Nástroj pro rychlé zarovnání je sloučen s korekcí tvrdé sondy, která tak pomáhá při kontrolování nebo kótování v reálném čase. ReverseEngineering.com podporuje více přenosných souřadnicových měřicích systémů včetně paží Faro, MicroScribe, paží Romer, Kreon, BIG 3D Creator Optical Tracker či Faro Focus.

Mezi další možnosti patří třeba skutečnost, že není nutno čekat při zpracování gigabajtů naskenovaných mračen bodů voxelovou metodou, automatická funkce vytváří křivky profilu pomocí mračen bodů s možností definovat a seřadit stejná čísla a rozestupy bodů pro parametrické křivky a další.
Zpráva z Business Wire sice říká, že více informací získáte na www.reverseengineering.com, ale tento web vypadá jako hodně dlouho neudržovaný.


Mohlo by vás zajímat: