Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Blíží se PLM Forum 2008

Pondělí, 19 Květen 2008 18:09
technodatPLM821.jpgFirma TECHNODAT pořádá ve dnech 27. až 28. května 2008 v konferenční části hotelu Centro v Hustopečích seminář „PLM Forum 2008“, který navazuje na tradiční semináře zaměřené na prezentaci CAx/PLM řešení dodávaného a podporovaného firmou TECHNODAT. Semináře se díky svému záběru a tradici stávají významným fórem pro diskusi aktuálních trendů a praktických zkušeností v oblasti CA-technologií a PLM/PDM systémů. Účast na seminářích je bezplatná. Dne 27. května večer je plánovaný raut a společenské setkání účastníků semináře. Více informací o programu i možnost registrace získají zájemci na www.technodat.cz/seminare. Program se jako už tradičně snaží spojit několik informačních zdrojů:
  • Informace o projektech a řešeních realizovaných u zákazníků (PWO UNITOOLS, MANN+HUMMEL aj.)
  • Produktové informace a informace o řešeních prezentovaných specialisty Technodatu (CATIA a ENOVIA SmarTeam Release 18, 3DVIA Composer, 3DVIA 3Dlive, CATIA PLM Express, SmarTeam Engineering Express, příklady pokročilých zákaznických aplikací CATIA maker aj.)
  • Speciální produktové informace a strategické informace prezentované partnery, např.: Dassault Systémes Corporate Update (Didier Martre – Dassault Systémes) Dassault Systémes Product Update (Didier Martre – Dassault Systémes) 3DVIA Composer – využití 3D dat jako univerzálního média v průběhu celého životního cyklu výrobku (Bruno Delahaye – Dassault Systémes) SmarTeam ProGram (Project) Management (Pavol Hudec – Dassault Systémes)
  • Workshopy zaměřené na speciální témata, např.: CATIA Tooling Design – inteligentní prostředek pro návrh formovacích nástrojů Koncept bezvýkresové výroby a „Functional Tolerancing and Annotation“ Large Assembly a Concurrent Design 3DVIA Composer – praktická ukázka apráce s aplikací a tvorba jednoduché publikace Business Continuity (strategie a management zálohování, obnova systémů, dostupnost licenčních serverů aj.)