Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Nový způsob hodnocení v AV ENGINEERING AWARDS

Čtvrtek, 19 Červen 2008 13:15
Aveng_825.jpgSpolečnost AV ENGINEERING letos poprvé vyhodnotila soutěž AV ENGINEERING AWARDS 2008 pomocí vážené hodnotitelské akademie. Organizační tým soutěže se tak v tomto ročníku soutěže rozhodl přistoupit ke zcela novému způsobu hodnocení příspěvků přihlášených do devíti kategorií a výběru celkového vítěze. Letos poprvé posuzovala přihlášky hodnotitelská akademie složená z uznávaných osobností ve strojírenství. Akademie zasedala 20. května 2008 v hotelu Maximus Resort v Brně, aby vybrala nejlepší projekty zpracované v systému Pro/ENGINEER, Pro/MECHANICA, ProductView, Pro/INTRALINK, Windchill, Mathcad a Arbortext v České republice. Hodnocení probíhalo po představení jednotlivých projektů organizačním týmem AV ENGINEERING. Akademici posuzovali nejen šíři a komplexnost projektu, ale především přínosy, kterých bylo dosaženo při používání CAx/PLM systémů společnosti PTC. Hodnotitelská akademie pak sdělila své rozhodnutí o udělení ceny po vzájemné diskusi a hlasování.
Akademie se rozhodla udělit cenu v jednotlivých kategoriích těmto společnostem:
  • AV ACADEMIA AWARDS - VOŠ a SPŠ Jičín
  • Průmyslový design, vizualizace výrobku - UJP PRAHA
  • Detailní konstrukce výrobků, strojů a zařízení - Ammann Czech Republic
  • Analýzy a simulace chování výrobku - TAJMAC-ZPS
  • Technické výpočty v Mathcad - VŠB - TU Ostrava
  • Konstrukce nástrojů a výrobního zařízení - ŠKODA AUTO
  • NC výroba - První brněnská strojírna Velká Bíteš
  • PDM projekt - Doosan Bobcat Engineering
  • Technické publikace - RETIGO
Celkovým vítězem, kterého hodnotitelská akademie vybírala ze všech projektů, se stal projekt společnosti Ammann Czech Republic. Souběžně probíhající soutěž o Cenu čtenářů portálu www.aveng.cz byla ukončena 21. května a čtenáři zde nejvíce ocenili projekt společnosti Doosan Bobcat Engineering.

Všichni vítězové převzali svá ocenění 3. června v rámci moderovaného slavnostního večera při 18. uživatelské konferenci SUPro2008 v Harrachově. Vedení společnosti AV ENGINEERING jim předalo skleněný diplom a hodnotné ceny a následně měli vítězové možnost představit publiku v sále nejzajímavější detaily svého projektu. Součástí slavnostního večera bylo také vylosování pěti výherců, kteří hlasovali pro přihlášené příspěvky na portálu www.aveng.cz.
Také v AV ENGINEERING AWARDS 2009 budou přihlášené projekty hodnoceny stejně, jako v ročníku letošním.