Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Optimalizované řešení osvětlení pro SolidWorks

Čtvrtek, 26 Červen 2008 15:00
k2_lit826.jpgSpolečnost Optical Research Associates (ORA ) představila LightTools SolidWorks Link Module, přímou vazbu mezi LightTools a SolidWorks, což přináší efektivnější a uživatelsky přátelské prostředí pro optické a strojní konstrukční týmy. Tento nový modul umožňuje návrhářům napojovat strojní modely v SolidWorks na LightTools, kde mohou přiřadit optické vlastnosti, optimalizovat a přímo aktualizovat své SolidWorks modely. Možnosti a výhody SolidWorks Link Modulu:
  • Plně integrované schopnosti optimalizace osvětlení LightTools podporují optimalizaci strojních komponentů v SolidWorks – včetně dílů a sestav – stejně jako optické komponenty a vlastnosti LightTools. Jakékoli změny provedené během optimalizační procesu LightTools mohou být automaticky aktualizovány v modelu SolidWorks, při zachování společné geometrie u obou softwarových produktů.
  • Obousměrná komunikace mezi LightTools a SolidWorks zajistí, že všechny změny provedené v LightTools mohou být okamžitě aktualizovány v SolidWorks, stejně jako změny provedené v SolidWorks mohou být přímo převedeny do LightTools.
  • Všechny optické definice provedené v LightTools, jako například materiálové vlastnosti, zdroje a přijímače, jsou při obousměrné komunikaci mezi LightTools a SolidWorks uchovávány – uživatelé nikdy nemusí použít tyto definice znovu.
  • Modul LightTools poskytuje uživatelům SolidWorks rozhraní, které jim je okamžitě povědomé.
Více informací si můžete vyžádat na info@opticalres.com.