Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Fukui Computer investuje do Lattice Technology

Úterý, 19 Srpen 2008 15:02
fc_house834.jpgSpolečnost Lattice Technology Inc, vývojář digitálních výrobních aplikací za použití formátu XVL, oznámila investici od Fukui Computer Inc. Společnost Fukui Computer získala 552 akcií (6,44 %) Lattice Technology, čímž se stala jejím šestým největším akcionářem. Společnost také přijala formát XVL pro svůj architektonický a stavební software. Fukui Computer vyvíjí architektonický, strojírenský a stavební software pro japonský trh s více než 26.000 uživateli. Produkty ARCHITREND Z a ARCHITREND Virtual house podporují 3D virtuální stavební procesy, včetně designu, projekce, kalkulací, prodeje a marketingu. Každý materiál či prvek je zaznamenán ve vyhledávacích adresářích na virtual-house.net k výběru pro navrhování. Lattice Technology poskytuje firmám digitální výrobní řešení a aplikace, které umožňují použití 2D/3D konstrukčních dat v rámci podniku. Digitální výrobní aplikace od Lattice poskytují vysoce přesný a radikálně komprimovaný XVL 3D formát, který umožňuje i nejrozsáhlejší 3D návrhy, které je možné snadno a rychle přezkoumat na přesnost, simulovat a znovu použít ve všech oblastech projekce, designu, prodeje, marketingu, údržbě a v péči o zákazníka. Technologie firmy Lattice představují novou éru v užívání a přístupu ke 3D datům v rámci podniku v digitálním výrobním prostředí. Tento osvědčený výkon je nyní použit pro stavební průmysl. Fukui Computer převzala formát XVL pro své hlavní virtuální stavební produkty, které nyní importují a exportují data ve formátu XVL. Zadarmo je možné stáhnout více než 100.000 architektonických materiálů a stavebních prvků, které podporují XVL formát, z Virtual House.net.


Konstruktér si může prohlížet, otáčet, a měřit každý materiál a stavební prvek v XVL Playeru, bezplatné 3D aplikaci od Lattice Technology. Lehký formát XVL umožňuje uživatelům ARCHITRENDu vytvářet realistické 3D architektonické obrazy ve vysoce komprimované, avšak přesné formě. Pomocí bezplatné aplikace XVL Player mohou uživatelé interaktivně měřit, ověřovat a přezkoumávat rozsáhlá data i na noteboocích, aniž by potřebovali CAD systém. Tento rozšířený proces sdílení dat pomáhá zefektivnit komunikaci mezi architekty, developery, stavebními úřady a dodavateli, redukovat chyby během výstavby a zvýšit přesnost provedení.

Но они никогда "Технология возделывания подсолнечника на маслосемена"не достигнут того, Что мы сделаем "Технология возделывания райграса однолетнего"без затруднений.

Конечно, он никогда не "Технология возделывания пшеницы"участвовал в настоящем "Технология возделывания раннего картофеля в зоне Красноярской лесостепи"бою, но зато много "Технология возделывания сахарной свеклы на орошаемых землях"раз снимался в боевиках.

Он отступил "Технология возделывания столовой свеклы"на пол шага и приготовился к броску.

Какой-то зверь "Технология возделывания фацелии рябинколистной"продирался сквозь их гущу.

Тяжелые "Технология возделывания фасоли в Чебаркульском районе Челябинской области"железные инструменты оттягивали плечи и "Технология возделывания эспарцета в условиях Ташлинского района"колотились о побитую "Технология возделывания ярового ячменя"грудь и живот.

Мне казалось, что это чувство разделяет со мной и Виргиния.