Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

SGI InfiniteStorage 15000 pro datově náročná prostředí

Pátek, 24 Říjen 2008 17:38

Společnost Silicon Graphics uvedla na trh systém SGI InfiniteStorage 15000, novou storage platformu, která posouvá existující hranice v rychlosti přístupu, kapacity, prostorové a energetické náročnosti. Díky systému SGI InfiniteStorage 15000 mohou IT manažeři dosáhnout nákladově efektivní konsolidace a výkonného sdílení dat, poskytnout uživatelům a aplikacím univerzální přístup k jednotnému, škálovatelnému storage fondu a uspokojit kapacitu a rychlost požadavků vysoce-výkonných výpočtů (HPC), energií, digitálního obsahu, streamingu médií, satelitní komunikace a dalších oblastí, kde jsou rozsáhlé datové soubory běžnou záležitostí.

Systém SGI InfiniteStorage 15000 poskytuje kombinaci výkonu i škálovatelnosti a zároveň umožňuje organizacím inteligentně využívat disky, aby byly schopny minimalizovat náklady na výkon i energie.

 

Mezi hlavní výhody systému SGI InfiniteStorage 15000 patří:

  • Vyvážený výkon parametru čtení/zápis 6 gigabytů za sekundu optimalizuje ukládání dat i přístup k nim. Jediný kontroler zvládne mnohonásobné proudění dat při kapacitě, která umožní škálování až do 1,2 petabytu v rámci pouhých dvou racků.
  • Vestavěná funkčnost Dynamic Massive Array nečinného disku (D-MAID) pomáhá řídit náklady na výkon a chlazení tím, že odstaví disky, které zrovna nejsou využívány. Takovýto systémový „sleep mode“ minimalizuje čas restartu, takže se neztrácí výkon.
  • Vysoce výkonné SAS a efektivní SATA disky mohou být úplně poprvé kombinovány v jednotném balení a použity dle požadavků výkonu aplikací.