Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Program prodloužené záruky pro Canon Colorado M

Středa, 10 Leden 2024 15:48

Canon Colorado M 2-2402Canon před­sta­vil kom­plex­ní pro­gram pro vel­ko­for­má­to­vé gra­fic­ké tis­kár­ny řady Co­lo­ra­do M, který zá­kaz­ní­kům umožňuje pro­dlou­žit zá­ru­ku až na pět let. Na všech­ny tis­kár­ny řady Co­lo­ra­do M se vzta­hu­je stan­dard­ní zá­ru­ka Ca­no­nu, která platí po dobu dvou let od data in­sta­la­ce nebo do 20 000 m2 vy­tiš­tě­né­ho vý­stu­pu, podle toho, co na­sta­ne dříve.

Na výběr jsou dvě nové mož­nos­ti: roz­ší­ře­ná zá­ru­ka na ná­hrad­ní díly nebo roz­ší­ře­ná zá­ru­ka na ná­hrad­ní díly a tis­ko­vé hlavy. V pří­pa­dě roz­ší­ře­né zá­ru­ky na ná­hrad­ní díly jsou za­hr­nu­ty všech­ny ser­vi­so­va­tel­né díly kromě tis­ko­vých hlav. Roz­ší­ře­ná zá­ru­ka na ná­hrad­ní díly a tis­ko­vé hlavy za­hr­nu­je všech­ny vý­ho­dy roz­ší­ře­né zá­ru­ky na ná­hrad­ní díly a také plnou zá­ru­ku na tis­ko­vé hlavy. Nový pro­gram roz­ší­ře­né zá­ru­ky dává zá­kaz­ní­kům na výběr krytí na tři, čtyři nebo pět let od data in­sta­la­ce a lze jej za­kou­pit v oka­mži­ku ná­ku­pu za­ří­ze­ní nebo do tří mě­sí­ců od data in­sta­la­ce.

Canon Colorado M 1-2402

V zá­vis­los­ti na po­ža­dav­cích zá­kaz­ní­ka lze volit z jedné ze tří mož­nos­tí roz­ší­ře­né zá­ru­ky ná­hrad­ních dílů a tis­ko­vých hlav s mož­nos­tí dal­ší­ho na­vý­še­ní podle toho, jak se firma roz­růs­tá. Zá­klad­ní va­ri­an­ta Prime je ur­če­na pro ob­je­my tisku do 50 000 m2 po dobu pěti let, va­ri­an­ta Plus po­krý­vá ob­je­my tisku do 100 000 m² po dobu pěti let a va­ri­an­ta Pro je ur­če­na pro pro­vo­zy pro­du­ku­jí­cí až 150 000 m² po dobu pěti let.

Úspěš­né před­sta­ve­ní řady Co­lo­ra­do M, která na­bí­zí šká­lo­va­tel­nost a mož­nost po­u­ži­tí bí­lé­ho in­kous­tu, vy­vo­la­lo na trhu sku­teč­ný roz­ruch a pod­stat­ně roz­ší­ři­lo mož­nos­ti po­u­ži­tí pro zá­kaz­ní­ky Ca­no­nu. S touto roz­ší­ře­nou zá­ru­kou si nyní zá­kaz­ní­ci a part­ne­ři mohou být jisti, že je o údrž­bu po­sta­rá­no díky plné zá­ru­ce na po­třeb­né díly a tis­ko­vé hlavy. Zá­kaz­ní­ci mohou vy­u­ží­vat výhod vy­so­ké doby pro­vo­zu­schop­nos­ti tis­kár­ny a kon­zis­tent­ní­ho tis­ko­vé­ho vý­stu­pu a sou­stře­dit se na spo­ko­je­nost od­bě­ra­te­lů tisku a roz­voj svého pod­ni­ká­ní.

Nová mo­du­lár­ní tis­kár­na řady Co­lo­ra­do M byla uve­de­na na trh na za­čát­ku to­ho­to roku a její spo­leh­li­vá kon­struk­ce, která vy­u­ží­vá plně au­to­ma­ti­zo­va­né pie­zo­elek­tric­ké tis­ko­vé hlavy, za­jiš­ťu­je vy­so­kou pro­vo­zu­schop­nost a nízké ná­ro­ky na údrž­bu. Za­ve­de­ním to­ho­to pro­gra­mu pro­dlou­že­né zá­ru­ky Canon dále za­jiš­ťu­je vý­kon­nost tis­ká­ren a je­jich dlou­ho­do­bou spo­leh­li­vost pro zá­kaz­ní­ky.

Kromě stan­dard­ní­ho a roz­ší­ře­né­ho zá­ruč­ní­ho pro­gra­mu na­bí­zí Canon také po­pro­dej­ní ser­vis­ní pro­gram pro­CA­RE, který po­sky­tu­je pod­po­ru na místě včet­ně dílů a práce. Smlou­vy na pro­gram pro­CA­RE lze uzavřít na 36, 48 a 60 mě­sí­ců s mož­nos­tí pro­dlou­že­ní o 12 nebo 24 mě­sí­ců po skon­če­ní pů­vod­ní smlou­vy. Další mož­nos­ti pod­po­ry za­hr­nu­jí nad­stan­dard­ní rych­lou pomoc přímo na místě in­sta­la­ce a vý­mě­nu tis­ko­vých hlav.

Oce­ně­ná řada Canon Co­lo­ra­do M je jed­not­ná, plně mo­du­lár­ní plat­for­ma, kte­rou lze kon­fi­gu­ro­vat podle po­třeb zá­kaz­ní­ků a která roste spolu s je­jich pod­ni­ká­ním díky snad­né­mu up­gra­du přímo v te­ré­nu. Šká­lo­va­tel­ná řada za­hr­nu­je dva zá­klad­ní mo­de­ly (M3 a M5), které na­bí­ze­jí výběr vý­stup­ních rych­los­tí, s mož­nos­tí up­gra­du z jed­no­ho mo­de­lu na druhý a s mož­nos­tí při­dat funk­ci bí­lé­ho in­kous­tu (M3W a M5W).

Řada Co­lo­ra­do M je na­vr­že­na s ohle­dem na nízké cel­ko­vé ná­kla­dy na vlast­nic­tví a rych­lou ná­vrat­nost in­ves­tic, a to díky nej­niž­ším pro­voz­ním ná­kla­dům ve své ka­te­go­rii, schop­nos­ti vy­rá­bět vy­so­ce hod­not­né apli­ka­ce a je­di­neč­ným mož­nos­tem mo­du­lár­ní­ho up­gra­du.

Další in­for­ma­ce o řadě Co­lo­ra­do M na­jde­te zde.

Další informace o Canon Europe a Canon CZ jsou k dispozici na www.canon­‑europe.comwww.canon.cz.