Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Pozvánka na SOLIDWORKS STAHLBAUTAG 2024

Středa, 22 Květen 2024 09:49

Tags: DSTV NC data | Klietsch | Ocelové konstrukce | So­lid­Ste­el | So­lid­Works | Statika

SWX Stahlbautag 2024-2421Ně­mec­ká spo­leč­nost Kli­et­sch po­řá­dá So­lid­works Stahl­bau­tag, tedy den oce­lo­vých kon­struk­cí, který se koná 25. červ­na 2024 v Sie­ge­nu. Účast­ní­ci si budou moci na vlast­ní kůži vy­zkou­šet ino­va­tiv­ní soft­wa­ro­vá ře­še­ní pro na­vr­ho­vá­ní, pře­nos dat do vý­ro­by a kon­strukč­ní ana­lý­zu. Se­znam­te se s nej­no­věj­ší­mi tech­no­lo­gi­e­mi pro pro­jek­to­vá­ní oce­lo­vých kon­struk­cí a s lidmi, kteří za nimi stojí.

Do­po­led­ne budou před­sta­ve­ny vý­kon­né mož­nos­ti Kli­et­sch soft­wa­ro­vých ře­še­ní. Po obědě si mů­že­te sami vy­zkou­šet, co jste vi­dě­li, v od­po­led­ním prak­tic­kém worksho­pu.

Pro obec­nou účast nejsou nutné žádné před­cho­zí zna­los­ti, ale pro prak­tic­ký workshop je žá­dou­cí zá­klad­ní zna­lost So­lid­works.

Klietsch-Stahlbautag2421

Sie­gen je pro na­šin­ce asi po­ně­kud z ruky, a tak je tato po­zván­ka jen ta­ko­vou při­po­mín­kou exis­ten­ce nad­stav­by So­lid­Ste­el Pa­ra­met­ric pro So­lid­works pro ty, kteří v So­lid­works na­vr­hu­jí oce­lo­vé kon­struk­ce. Na­bíd­ku a pro­dej to­ho­to soft­wa­ru v ČR za­jiš­ťu­je 3E Praha En­gi­nee­ring (webi­nář po­řá­da­li 17. dubna) a zřej­mě také DPS Soft­ware.

Pokud byste si přes­to chtě­li na­plá­no­vat cestu na So­lid­works Stahl­bau­tag, měli byste si za­jis­tit bez­plat­nou účast ještě dnes, pro­to­že počet míst je velmi ome­ze­ný, zejmé­na pro prak­tic­ký workshop. Ovlá­dá­ní ně­mec­ké­ho ja­zy­ka bude be­ze­spo­ru vý­ho­dou.


Mohlo by vás zajímat: