Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

3D myši podporuje už i Bentley V8i

Pátek, 13 Březen 2009 17:18

Společnost 3Dconnexion oznámila, že její 3D myši jsou nyní podporovány softwarovým portfoliem Bentley Systems V8i. Portfolio zahrnuje V8i MicroStation, MicroStation PowerDraft V8i a Bentley View V8i. 3Dconnexion 3D myši jsou hladce integrovány do nejnovějších funkcí ve V8i, včetně koncepčního navrhování a dynamického zobrazení a přináší nové možnosti pro intuitivnější součinnost a ovládání. Spolupráce s Bentley Systems významně rozšiřuje 3Dconnexion podporu pro řešení v komunitě AEC. 3D myši přinášejí zvýšení produktivity V8i uživatelů redukcí workflow a zvýšením výkonnosti navrhování. U dlouhodobých infrastrukturních projektů, jejichž dokončení může trvat roky, mohou 3D myši urychlovat projektování, vizualizace a kontroly procesu, což v konečném důsledku snižuje čas uvedení na trh.

Na rozdíl od běžných myší, kde se pohyb omezuje na jednu rovinu, umožňují 3D myši konstruktérům pohybovat se ve všech třech dimenzích současně pomocí šesti stupňů volnosti. Uživatelé pracující ve V8i mohou snadno cestovat 3D objekty bez zastavování na výběr příkazů. Kromě toho vlastnost Auto Level View minimalizuje naklánění kamery, aby byl umožněn optimální zorný úhel pro navrhování vizualizace, a uživatelsky nastavitelný panel nástrojů umožňuje konstruktérům řídit každý navigační mód v rámci aplikace.
Stejně jako v jiných dnes už více než 130 podporovaných aplikacích mohou uživatelé V8i platformy snadno používat 3Dconnexion 3D myší při panorámování, zoomování a otáčení zobrazení složitých povrchů a těles během celého modelovacího procesu.
V8i podporuje 3Dconnexion produktovou řadu v systémech Windows XP a Vista . 3D myši od 3Dconnexion jsou dostupné u hlavních prodejců včetně Amazonu, CDW, Dell, HP nebo přímo na www.3Dconnexion.com.