Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Smršť produktů 2010 od Autodesku

Středa, 01 Duben 2009 14:37

Jak už tomu je u Autodesku zvykem, uvádí produktovou řadu 2010 už ¾ roku před tím, než tento rok kalendářně nastane. A uživatelé se mají na co těšit, protože autoři a marketingoví pracovníci slibují největší "meziřadový" kvalitativní skok v dosavadní historii. Autodesk inovuje své produkty a služby, aby jeho zákazníci mohli úspěšně inovovat, soutěžit a vítězit na trhu zejména v současné významně zpomalené globální ekonomice. Podniky se nyní snaží snížit náklady, zefektivnit procesy a získávat nové zakázky. Designové a konstrukční práce musí být realizovány s méně zdroji, v kratší době, bez kvalitativních kompromisů a s eliminací jakýchkoliv neefektivností. Řada produktů 2010 Autodesku pro odvětví stavebnictví/architektury, výroby a infrastruktury umožňuje zkrátit čas věnovaný neproduktivním rutinním procesům, umožňuje úspory nákladů, lepší týmovou spolupráci, menší chybovost a rychlejší uvádění produktů na trh, nižší dopady na životní prostředí a vyšší kvalitu a inovativnost.

Nové produkty zahrnují tyto oblasti řešení:

AutoCAD 2010
Nejnovější verze řešení AutoCADu uvádí nové funkčnosti, které uživatelům pomáhají řešit nejnáročnější návrhové výzvy, včetně designových nástrojů pro volné navrhování, parametrických výkresů a vylepšené PDF podpory. Ta ostatně byla jedním z nejdůležitějších požadavků ze strany uživatelské skupiny Autodesku (AUGI).

Platforma Revit 2010
Softwarové portfolio Autodesku pro tvorbu informačního modelu budovy pomáhá architektům, projektantům, investorům a dalším profesím v celém životním cyklu stavebního projektu ke snadněji realizovat nápady, efektivněji využívat digitální návrhová data a lépe komunikovat v rámci projektových týmů. Řešení postavená na metodě BIM pomáhají firmám přesněji provádět simulace a analýzy, tvořit varianty a vytvářet jejich vizualizace. Díky tomu se snižují náklady při realizaci stavby, zmírňuje se její dopad na životní prostředí a ušetří se drahocenný čas.

Autodesk Inventor 2010
Software Autodesk Inventor je základním řešením pro digitální prototypování, umožňujícím vytvářet přesné 3D modely k vyhodnocení jejich tvaru, kompatibility a funkce ještě předtím, než jsou fyzicky vyrobeny. Produktová řada Autodesk Inventor 2010 nabízí novou úroveň uživatelského komfortu a produktivity v oblasti tvorby 2D dokumentace, 3D modelování, lepší simulační možnosti, silnou podporu pro vytváření plastových komponent a nový datový management a možnosti sdílení dat.

Infrastructure Modeling Software
Modelovací softwarové produkty pomáhají uživatelům z odvětví utilit, telekomunikací a státního sektoru zlepšovat návrh a správu infrastruktury. Portfolio produktů Autodesk, včetně řešení AutoCAD Map 3D 2010, AutoCAD Raster Design 2010, AutoCAD Civil 3D, Autodesk MapGuide Enterprise 2010 a Autodesk Topobase 2010, poskytuje uživatelům inteligentní a komplexní řešení pro navrhování, vizualizaci, simulaci a analýzu jak stávajícího majetku, tak i plánované výstavby.