Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

NX 6 pro operační systém Mac OS X

Středa, 17 Červen 2009 15:37
nx_on_mac925.jpgJiž v březnu letošního roku oznámila společnost Siemens PLM Software svůj záměr zahrnout do seznamu podporovaných operačních systémů pro svou vlajkovou loď v nabízeném portfoliu CAD/CAM aplikací, systém NX, také Mac OS X na 64bitové platformě Intel. Nyní podporu Mac OS vyhlašuje jako hotovou věc. Tento krok umocňuje flexibilitu při implementaci aplikací řady NX a umožňuje uživatelům svobodnější rozhodování při volbě operačního systému. Velké světové společnosti používají systém NX při vývoji a výrobě technicky a technologicky nejvyspělejších výrobků. K dobrému jménu systému NX přispívá v celosvětovém měřítku také podpora širokého spektra operačních systémů - včetně Windows, UNIX a Linuxu – a to jak na jednotném základě, tak s různorodým spektrem operačních systémů. Verze NX 6 pro operační systém MAC X přináší výkon a robustnost CAD a CAM funkcí společně s podporou PLM řešení Teamcenter, a to jak pomocí přístupu „rich client”, tak zároveň i „thin client”, která je založena na webovém prohlížeči Safari firmy Apple. Ve výsledku NX pro Mac OS X využívá všechny schopnosti a možnosti řešení Teamcenter jako nejrozšířenější PLM platformy, ruku v ruce s podporou multi CAD přístupu.

Ohlasy z odborných kruhů
„NX je po mnoho let našim výhradním CAD/CAM softwarem díky bezkonkurenčnímu řízení a správě dat od fáze vývoje až po samotnou výrobu. Současně jsme ale vždy preferovali operační systém Mac OS X. Propojením těchto dvou technologií máme nyní možnost využívat to nejlepší z obou světů. NX pod Mac OS X používáme již 3 měsíce a s jeho výkonem a spolehlivostí jsme nadmíru spokojeni.”
Marcel Eggimann, Eggimann Design

„Je zřejmé, že stále větší počet uživatelů požaduje, aby byly jejich klíčové softwarové nástroje dostupné také na operačních systémech, které si sami vybrali a běžně je používají. Společnost Siemens PLM Software podporou systému NX pro Mac OS X otevírá dveře stále rostoucí skupině uživatelů tohoto operačního systému.”
Al Dean, šéfredaktor DEVELOP3D.com