Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

DS nabízí Abaqus Student Edition zdarma

Pátek, 07 Srpen 2009 12:36

Tags: Simulace | Software | Vzdělávání

AbaqusMožné nadšení raději usměrníme hned na začátku, protože nabídka společnosti Dassault Systèmes na bezplatné poskytnutí studentské verze je v současné době omezena na fyzické osoby (studenti, výzkumní pracovníci a učitelé) nějakým způsobem spojené se severoamerickými institucemi, které musí mít tzv. DS Passport, tedy prakticky svůj účet na www.3ds.com. Bezplatný produkt mohou sice získat i lidé bez DS Passportu, ale jejich žádosti budou posuzovány individuálně na základě jimi uvedených odůvodnění. Každá žádost o Student Edition bude přezkoumána v rozmezí 1 až 2 pracovních dnů, kdy žádající dostanou další pokyny emailem. Abaqus Student Edition je ideální pro studenty používající Abaqus jako součást jejich práce, nebo pro ty, kdo prostě chtějí zlepšovat své schopnosti se softwarem. Abaqus Student Edition obsahuje základní Abaqus produkty – Abaqus/Standard, Abaqus/Explicit a Abaqus/CAE.

Kompletní HTML dokumentace poskytuje důkladné, vyhledatelné zdroje pro studenty k nalezení podrobných informací. Edice je určena pro osobní vzdělávání, maximální velikost modelu je stanovena na 1000 uzlů pro analýzu a postprocesing.
Studenti z jiných zemí si mohou Abaqus Student Edition zakoupit na DVD za cenu 99 US dolarů, respektive za 119 dolarů ještě s manuálem na dalším DVD.
U nás je distributorem produktů Abaqus společnost Synerma u níž získáte další informace.

Systémové požadavky
Operační systém: Windows 2000 Professional SP3, Windows XP Professional SP2, Windows XP Home Edition SP2, Windows Vista.
Webový prohlížeč (pro on-line dokumentaci): Internet Explorer 6.0, Netscape 7.0, Mozilla 1.2, Firefox 1.0.1
Grafika: grafické zařízení musí mít minimlně 32 MB paměti a podporovat hardwarovou akceleraci OpenGL.
Monitor: doporučeno 17" nebo více
Minimální velikost paměti: 128 MB
Minimální diskový prostor pro instalaci: 1 GB


Mohlo by vás zajímat: