Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Ocenění ZWCAD Excellent Distributor pro Techsoft

Pátek, 04 Září 2009 10:05

Tags: CAD | Software | Společnost

zwsoft936.jpgVe dnech 25. až 28. srpna uspořádala čínská společnost ZWSOFT celosvětovou konferenci svých partnerů, které se zúčastnila také společnost Techsoft a dalších asi 100 účastníků z 31 zemí. Vyvrcholením akce bylo odevzdávání cen "ZWCAD Excellent Distributor" pro distributory ZWCADu, kteří poskytují příkladné služby a řešení pro své zákazníky. Společnost Techsoft toto ocenění získala celkově během tří let 2007, 2008 a 2009, a tak se opět spolu s desítkou z více jak 100 distributorů ZWCADu po celém světě řadí mezi popřední ZWCAD distributory.

Kritéria hodnocení pro udělení této ceny byly následující:

  • Vysoká znalost produktu
  • Aktivní marketingová propagace a vhodné prodejní akce
  • Šíření dobrého jména ZWCADu a lokalizace
  • Velikost objemu prodeje a plné dodržování podmínek distribuce

Tento úspěch však není jen úspěchem společnosti Techsoft, protože ho bylo možné dosáhnout i díky vynikající spolupráci s českým subdistributorem , společností CADSERVIS, která má na starosti český trh. Ocenění tak je výsledkem společného úsilí tohoto česko-slovenského týmu při distribuci ZWCADu v SR a ČR.
ZWCAD vyvíjený společností ZWSOFT každoročně celosvětově dosahuje 50% nárůstu prodeje a podle vyjádření prezidenta ITC (IntelliCAD Technology Consorcium) je ZWSOFT nejúspěšnějším členem tohoto konsorcia.


Mohlo by vás zajímat: