Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

TomTom představuje nové základní navigační řešení

Úterý, 03 Listopad 2009 16:53

tomtom_start_945.jpgTomTom představil TomTom Start, nové navigační řešení pro automobily. Nový model spojuje jednoduchost s inteligentním plánováním tras. TomTom Start je určen zejména příležitostným řidičům a rovněž těm, kdo dosud neměli možnost vyzkoušet si výhody automobilové navigace na vlastní kůži. Základem zjednodušeného uživatelského rozhraní jsou dvě tlačítka „Plánování trasy“ a „Prohlížení mapy“. Zařízení je lehké, obsahuje kompaktní 3,5“ obrazovku a částečně integrovaný držák EasyPort. Díky tomu se celá navigační sada vejde do kapsy, malé tašky nebo do přihrádky vozu.

Technologie IQ Routes přináší uživatelům v kteroukoli denní dobu nejrychlejší trasy a zároveň i přesné cestovní časy. TomTom vlastní databázi 800 miliard globálních rychlostních profilů, které zahrnul do map svých navigačních přístrojů, takže uživatelé mohou své trasy plánovat inteligentně, ať jsou kdekoli. Zařízení přichází rovněž s technologií Map Share, která umožňuje uživatelům provádět své vlastní změny v mapách a rovněž využívat tisíců bezplatných mapových oprav prováděných uživatelskou komunitou TomTom každý den.

Zjednodušené menu poskytuje uživatelům snadný přístup k databázi bezpečnostních kamer a tisícům bodů zájmu, které jsou v navigaci předinstalované. Další personalizaci umožňuje bezplatný software TomTom HOME, ve kterém si uživatelé mohou stáhnout nejrůznější formy obsahu, včetně úvodních obrazovek a vtipných hlasů.

Klíčové rysy TomTom Start:

Jednoduchost

  • Plug & Go – žádná instalace, stačí jen připojit a ťuknout na dotykovou obrazovku
  • Zjednodušené menu – pouze dvě tlačítka „Naplánovat trasu“ a „Prohlížet mapu“
  • Nízká hmotnost (128 g), 3,5“ obrazovka a částečně integrovaný držák EasyPort, který je možné úhledně složit na zadní straně jednotky, díky čemuž je možné navigaci uschovat do kapsy, malého zavazadla nebo přihrádky ve vozidle
  • Hlasité a zřetelné hlasové instrukce

Trasy a mapy

  • Technologie IQ Routes – počítá nejrychlejší trasu kdykoli během dne
  • Technologie Map Share – využívejte tisíců bezplatných mapových oprav vytvářených uživateli TomTom každý den
  • Záruka nejnovější mapy

Větší bezpečnost

  • Realistické vizuální instrukce – repliky dopravních značek pro jejich snadnější dodržování
  • Kvalitní reproduktor – pro hlasové instrukce s nastavitelnou hlasitostí
  • Nabídka „Pomoc!“ – poskytuje přímý kontakt na tísňové linky a cestu k nejbližším zdravotnickým zařízením