Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Příští Technical Computing Prague až za dva roky

Pondělí, 23 Listopad 2009 17:13

Tags: Akce | CAD | Konference | Výpočty

tcp_b192782_948.jpgLetošní již sedmnáctý ročník mezinárodní konference Technical Computing Prague 2009, která se konala 19.11.2009 v Praze v Kongresovém centru ČVUT, byl věnován především přednáškám a prezentacím uživatelů systémů MATLAB&Simulink, dSPACE a COMSOL Multiphysics. Akci pořádala společnost HUMUSOFT a navštívilo ji 128 účastníků, bylo předneseno 48 referátů, prezentováno 33 poster panelů a další příspěvky byly prezentovány ve sborníku.

Celkem bylo publikováno více jak 100 příspěvků. Účastníci shlédli přednášky z oblasti řídicí techniky, měření, zpracování signálů a obrazů, simulace systémů, návrhu algoritmů, komunikační techniky, strojírenství, chemické technologie, medicíny a dalších oblastí vědy i průmyslu. Letošní ročník byl mimořádně bohatý na kvalitní aplikační příspěvky autorů z komerčních firem, například Honeywell, UNIS, B+R automatizace, Continental Automotive Systems, ČEPS, Elektrizace železnic, Sprinx Systems, Prosystemy nebo Fomei. Své místo v programu konference nalezly také informace o novinkách a trendech vývoje nástrojů pro technické výpočty, analýzu dat, modelování a simulace. Důležitou součástí akce byl odborný seminář firmy COMSOL - Heat Transfer in Solids and Fluids.
Konference se stala fórem pro výměnu zkušeností mezi vývojáři, odborníky z praxe, pedagogy a výzkumníky z akademické sféry.
Sborník v elektronické podobě je k dispozici na www.humusoft.cz/akce/matlab09.
Další ročník konference je plánován pořadatelem až na rok 2011.


Mohlo by vás zajímat: