Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

AV ENGINEERING preferovaným Windchill partnerem

Pondělí, 08 Únor 2010 12:30

Tags: PTC | Společnost

avengptc1006.jpgSpolečnost AV ENGINEERING oznámila, že se stala Preferovaným partnerem společnosti PTC (výrobce software Pro/ENGINEER, Windchill, Arbortext apod.) v oblasti analýz, konfigurace řešení, implementací a poskytování služeb souvisejících se zaváděním PLM softwarových řešení Windchill ve výrobních organizacích. Získání certifikace Windchill Preferred Service Provider od společnosti PTC vnímá jako významný milník ve vlastním rozvoji. Je to především ocenění úsilí dlouhodobě budovat a rozvíjet kompetence v oblasti řízení životního cyklu výrobků (PLM).
V době, kdy prakticky celý trh je konfrontován s důsledky celosvětové hospodářské recese praxe ukazuje, že značných úspor lze dosáhnout v předvýrobních etapách a při správné integraci s výrobou samotnou. Pouze kvalitní analýza ukáže potenciál zlepšení interních procesů a odkryje rezervy pro následnou redukci nákladů ve výrobní organizaci. Následně ve shodě s rozhodujícími manažery a na základě výsledků analýzy lze zavést systém opatření zahrnující softwarové prostředky PLM a jejich správnou implementaci, který zmíněný potenciál umožní využít.

Ředitel divize Inovace procesů, Petr Čevela, dodává: „Právě tímto směrem úspěšně rozvíjíme naše kompetence. Velmi podstatným atributem této úspěšné strategie je jistě fakt, že moderní softwarové nástroje Pro/ENGINEER, Windchill a Arbortext, podporující interní procesy, implementuje AV ENGINEERING mezi prvními. Díky této strategii jsme schopni vytvářet tzv. best practises a následně je zpřístupnit našim partnerům. Značnou výhodou je náš přístup ke znalostní bázi samotného výrobce PLM technologií, firmy PTC. Nyní mohou naši partneři čerpat inspiraci, ověřené postupy, metody, případové studie a další materiály z implementací, které jsou realizovány PTC prakticky po celém světě. Vždyť inspirovat se postupy vedoucích organizací na trhu jako je např. EADS, VOLVO, NOKIA, IKEA, Cuminns, OTIS nebo Continental, může být velmi užitečné.”

AV ENGINEERING podporuje své zákazníky službami a dodávkami softwarových technologií v jejich úsilí uvádět výrobky na trh rychleji, při nižších nákladech a ve vyšší kvalitě. AV ENGINEERING je autorizovaným dodavatelem softwarových systémů Pro/ENGINEER, Windchill, Arbortext, Mathcad a Pro/TOOLMAKER pro Českou republiku, poskytuje vývojové a konstrukční služby, analýzy, simulace, dodávky a měření prototypů pro automobilový průmysl, kolejovou dopravu, těžkou techniku, spotřební průmysl a další odvětví. Vlastní zkušenosti z oblasti zvyšování produktivity práce při vývoji výrobku poskytuje AV ENGINEERING formou implementačních a konzultačních služeb více jak 500 zákazníkům v České republice a Evropské unii.

Mohlo by vás zajímat: