Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

On-line seminář AutoCADu Civil 3D

Pátek, 19 Únor 2010 11:44

Tags: Vzdělávání | Webinar

webinarcivil1007.jpgGeodetická činnost je souhrnem mnoha různorodých úkonů, kde každý má své potřeby a specifika. Právě pro geodety připravují společnosti Autodesk a Tech Data Distribution speciální seminář věnovaný řešení pro zpracování zaměřených dat, vytváření 3D modelů terénu, jeho úpravy, analýzy a ostatní každodenní činnosti zeměměřičů – softwaru AutoCAD Civil 3D. Setkání zástupců společnosti Autodesk se zákazníky, partnery či zájemci proběhne velmi netradičně formou on-line přenosu.

Ten se uskuteční přesně 9. března 2010 v 9 hodin. Jedinečnost tohoto řešení spočívá především v minimální časové ztrátě pro účastníky semináře. Ti se mohou v pohodlí svých kanceláří při ranní kávě nebo čaji dozvědět nejen novinky z dílny Autodesku, ale také se aktivně zapojovat do diskuse. Jeden z účastníků bude navíc na konci přenosu odměněn dárkem – multifunkční tiskárnou HP PhotoSmart Premium.
„Jsme rádi, že můžeme profesionálním uživatelům našeho softwaru poskytnout příležitost získat pro jejich práci důležité informace a neobírat je přitom o jejich drahocenný čas,” říká Ivona Foltýnová, technický konzultant pro oblast AEC společnosti Tech Data Distribution. „AutoCAD Civil 3D poskytuje uživatelům nejpokročilejší možnosti tvorby dynamického 3D modelu a zároveň je postaven na osvědčené a široce známé platformě aplikace AutoCAD. I proto jej pro své projekty volí stále více našich zákazníků,” dodává Tomáš Lendvorský, aplikační inženýr společnosti Autodesk.
Možnost registrace, stejně jako bližší informace o programu, naleznete zde.


Mohlo by vás zajímat: