Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Studentský portál Allplan Campus

Pátek, 23 Duben 2010 09:49

Tags: Software | Stavebnictví | Vzdělávání

allplancampus1016.jpgZhruba před měsícem (26. 3. 2010) byla oficiálně uvedena do provozu česká verze portálu pro studenty Allplan Campus. Tento portál je místem, kde mohou studenti a jejich učitelé mimo program Allplan nalézt také výuková videa a různé podlady a manuály pro výuku. Tento portál je jediným místem, kde lze zdarma získat studentskou licenci a studentskou verzi programu Allplan. Studentská verze programu je určena pro studenty středních a vysokých škol se stavebním nebo technickým zaměřením. Studenti mohou tento program používat pro vlastní studium doma, ke všem studijním a cvičebním účelům i pro zpracování studentských prací.

Studentská verze obsahuje všechny dostupné moduly programu a knihovny symbolů jak pro architekturu a pozemní stavitelství, tak i pro vyztužování a statiku. Součástí studentské verze je samozřejmě kompletní nápověda v češtině a sada manuálů pro architekturu a vyztužování v elektronické podobě.
Studentská verze je dodávána v plném rozsahu programu (tzn., že obsahuje všechny dostupné moduly jak pro architekturu a pozemní stavitelství, tak i pro vyztužování a statiku), není však určena pro komerční použití.


Mohlo by vás zajímat: