Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Nová verze PhoneOnMap

Úterý, 11 Květen 2010 16:55

Tags: GIS | Software

phoneonmap1_1019.jpgSpolečnost KAKTUS Software oznámila uvedení nové verze aplikace pro sledování a monitoring mobilních telefonů PhoneOnMap, s možností online sledování na webovém portálu v české nebo anglické verzi. PhoneOnMap nyní umožňuje běh aplikace na pozadí systému tak, že ve správci úloh není aplikace vůbec viditelná. Dále přibyla možnost automatické aktualizace, kdy aplikace pravidelně hlídá přítomnost nové verze a v závislosti na její důležitosti nabízí uživatelům její stáhnutí. PhoneOnMap umožňuje zobrazovat polohu a pohyb mobilního telefonu na mapě. V nové verzi může aplikace běžet na pozadí systému, přičemž tuto funkci, stejně jako všechny ostatní, je možné v nastavení aplikace povolit či zakázat.

Dále již také není nutné používat pro určení polohy výhradně telefon s integrovaným GPS. Jediným technickým požadavkem zůstává schopnost telefonu přenášet datové soubory (mobilní připojení k internetu). Systém PhoneOnMap byl vyvinut a spuštěn společností KAKTUS Software na jaře roku 2009. Uživatelem aplikace se může stát kdokoliv, kdo má v mobilním telefonu aktivovaný datový tarif a zaregistruje se na webovém portálu PhoneOnMap, kde si může předplatit službu na určité období.
PhoneOnMap lze v současné chvíli využívat na stovkách mobilních telefonů po celém světě. Služba je dostupná na mobilních telefonech s operačním systémem Symbian nebo Windows Mobile a její ovládání je velmi jednoduché, s možností nastavení různých režimů s ohledem na potřebnou dostupnost či výdrž baterie. V současné době je v systému registrováno tisíce uživatelů z celého světa.


Mohlo by vás zajímat: