Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Letní akademie 2005

Čtvrtek, 04 Srpen 2005 17:29
Přijde si rozšířit okruh Vašich znalostí a práce s AEC/CAD systémem Allplan. Nyní máte možnost výběru z celé řady základních i speciálních školení za zvýhodněnou letní cenu – tak zní letní nabídka společnosti Nemetschek. Na všechna školení v rámci Letní akademi 2005 pořádaných v termínu od 21.6.2005 - 21.9.2005 platí 20% sleva.

Školení v rámci Letní akademie 2005 probíhají ve školícím středisku firmy Nemetschek s.r.o. Začátek školení je vždy od 9:00 hod a včetně hodinové přestávky na oběd, který je v ceně školení, které probíhá přibližně do 17:00 hod. Absolventi celého bloku školení získávají celosvětově platný certifikát. Každý účastník má k dispozici vlastní pracovní místo s počítačem. Lektor, který školení vede, zpracovává daný úkol na svém počítači a projektorem je celý tento postup promítán na zeď. Souběžně provádí stejnou činnost na svých počítačích i všichni účastníci. Z tohoto důvodu máte, jako účastník školení, mnoho prostoru k vyzkoušení a procvičení všech úkonů. Dále se lektor věnuje individuálně každému dotazu.

Školení ve školícím středisku je maximálně pro 6 (případně 12) osob. Nízkým počtem účastníků se společnost Nemetschek snaží zabezpečit co možná nejvíce individuální přístup ke každému ze školených. Podmínkou je účast minimálně 4 osob. Technické vybavení učebny: 6 studentských pracovišť, jedno lektorské pracoviště, dataprojektor, síťové propojení, barevný plotr HP DesignJet 750c (A0). Více informací o školení: http://www.nemetschek.cz/