Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Smršť konferencí 24. týdne roku 2010

Středa, 09 Červen 2010 20:32

Tags: Konference | Uživatelé

konference1023.jpgVe 24. týdnu tohoto roku se ve třech dnech od úterý do čtvrtka 15. až 17. června uskuteční hned tři uživatelské konference, semináře či fóra. V úterý 15. června 2010 zahajuje již dvanácté Setkání uživatelů systému SolidWorks, pořádané firmou SolidVision. Podobně jako loni je i pro tento rok přichystán nabitý dvoudenní program v příjemném prostředí hotelu Devět skal na Vysočině. Hned ve středu 16. června začínají další dvě akce. Jednou z nich je dvoudenní PLM Fórum 2010 společnosti Technodat v Zámeckém resortu Dětenice, na které vás zveme na jiném místě. Druhou pak je opět dvoudenní a letos jubilejní 20. uživatelská konference SUPro2010, pořádaná společností AV Engineering ve Sport V Hotelu v Hrotovicích.

Z programu konference firmy SolidVision bychom rádi upozornili zejména na novou SolidWorks Multiproduct strategii, nové verze stávajících produktů či produkty zbrusu nové - ke shlédnutí bude nový 3D skener HandyProbe, software SteelWorks či SolidCAM iMachining a prostor zůstane i na přednášky o nové generaci hardware. Stejně jako loni čeká účastníky další kolo modelovací soutěže ModelMania a také samozřejmě spousta odborných seminářů.

Na SUPro2010 čeká účastníky řada praktických příkladů, moderní techniky, nové funkce a moduly, případové studie a především inspirace pocházející z unikátní komunity profesionálů v oboru vývoje a konstrukce nových výrobků vytvářející vysoce hodnotné intelektuální bohatství, které nemá obdobu. Pokračování bude také mít loni velmi vydařená a napínavá soutěž o titul ProENGINEER MAN 2010 a v průběhu akce budou oficiálně vyhlášeny výsledky letošní soutěže AV ENGINEERING AWARDS 2010.


Mohlo by vás zajímat: