Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

98% barevné pokrytí PANTONE u Epson Stylus Pro

Středa, 14 Červenec 2010 11:43

Tags: Hardware | Tiskárny

epson9900_1028.jpgSpolečnost Seiko Epson Corporation oznámila, že její velkoformátové inkoustové tiskárny řad Epson Stylus Pro 7900 a 9900 dosáhly 98%  pokrytí v systému PANTONE MATCHING SYSTEM, jak vyhodnotila a certifikovala společnost Pantone, LLC. Oceněné velkoformátové inkoustové tiskárny společnosti Epson byly v různých grafických aplikacích již dlouho považovány za průmyslový standard. PANTONE je rozhodující mezinárodní reference pro výběr, specifikaci, kalibraci a kontrolu barevných inkoustů. Při schopnosti dosáhnout 98% pokrytí barev PANTONE mají profesionálové v odvětví velkou svobodu při produkci návrhů, nátisků a konečných vizuálů. Návrhářům také umožňuje přesně reprodukovat podnikové a značkové barvy a používat širokou škálu doplňkových barev PANTONE pro poutavé obaly.

Kombinace inkoustové technologie Micro Piezo TFP společnosti Epson s její 10barevnou sadou inkoustů UltraChrome HDR (high dynamic range) poskytuje výkon požadovaný grafickými návrháři a profesionálními tiskaři. Kromě azurového, světle azurového, výrazného purpurového, výrazného světle purpurového, žlutého, matného či fotografického černého, světle černého a světle světle černého obsahují inkousty UltraChrome HDR společnosti Epson oranžový a zelený, což výrazně rozšiřuje rozsah dosažitelných barev, zejména v oblastech jasně zelená až žlutá a žlutá až červená.
Schopnost tiskáren Stylus Pro dosahovat nejširší tónový rozsah umožňuje tvorbu velmi kvalitních obrazů s mimořádnou jemností a výjimečně plynulými přechody. Jedinečná technologie tří úrovní černého inkoustu výrazně zlepšuje celkové vyvážení šedé a posiluje detail ve středních tónech a světlech, což poskytuje plynulejší tónový rozsah. Vysoká hustota pigmentu zajišťuje silné a jasné barvy a přesné neutrální a tmavé tóny.
Řady 24palcových tiskáren Stylus Pro 7900 a 44palcové tiskáren Stylus Pro 9900 jsou k dispozici u certifikovaných prodejců Epson po celém světě. Chcete-li více podrobností, obraťte se na místního prodejce společnosti Epson.


Mohlo by vás zajímat: