Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Navigon v České republice se změnami

Čtvrtek, 22 Červenec 2010 10:29

Tags: GPS | Společnost

navigon1029m.jpg
Česká republika je pro společnost Navigon důležitým trhem – důkazem může být i to, že jako první z výrobců osobních navigací implementoval ve svých výrobcích řady Premium podporu češtiny ve funkcích převodu textu na řeč (Czech Text-to-Speech) a rozpoznávání řeči (Czech Voice Recognition). Jejich uvedení na trh se očekává v průběhu července. Připravuje se rovněž česká telefonická hotline, která zahájí provoz 1. září 2010. Postavení Navigonu na českém trhu je vysoce konkurenceschopné, počet prodaných zařízení pro osobní navigaci této značky se v prvním pololetí 2010 zvýšil o 21,3 % v porovnání s prvním pololetím 2009. 
Značný podíl na dosažení těchto výsledků má Jiří Kravál, Key Account Manager (KAM) pro Českou republiku a Slovensko, který se však ze společnosti Navigon rozhodl odejít. Po pečlivém zvážení situace se Navigon rozhodl posílit vazby se svým výhradním distributorem Agora DMT a zachovat vysokou úroveň spolupráce s maloobchodními prodejci prostřednictvím svých KAM.
Novou strukturu budou vytvářet KAM Adam Szostakow z oblasti poblíž Českého Těšína, který má na starosti Polsko, Českou republiku a Slovensko, a bude poskytovat know-how a nápady pro prodejní aktivity; Anna Nagrodzki z Hamburgu, která má na starosti marketing; Jan Bejbl, KAM společnosti Agora DMT; a Wojtek Liczkowski, pověřený kontakty s novináři. 
Posílený tým tak bude moci pružněji reagovat na požadavky trhu.

Mohlo by vás zajímat: