Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Vše o Solid Edge ST2

Čtvrtek, 26 Srpen 2010 08:03

Tags: 3D CAD | Literatura

solidedgest2_1034.jpgV nejbližší době přijde na trh kniha Basic and Intermediate Solid Edge ST2 Modeling, Drafting, and Assemblies od skupiny nazývající se Design Visionaries. Její náplní, jak už název napovídá, bude modelování, projektování a sestavy v produktu Solid Edge ST2 pro začátečníky a středně pokročilé. Kniha je podložena mnohaletými výukovými zkušenostmi autorů ze skupiny Design Visionaries po celém světě, jak co nejefektivněji využívat CAD nástroje. Důraz je kladen převážně na procvičování.
Tato kniha naučí uživatele pracovat s programem pohotově. Podobně jako dobrý saxofonista se musí naučit hrát různé skladby v různých žánrech, cvičení v této knize staví studenty před různé kombinace příkazů, které dohromady tvoří výkonné techniky. Cílem autorů při psaní této knihy bylo, aby čtenáře naučili využívat všechny triky, které oni se naučili v průběhu let, v co nejkratším čase.
Pokud tedy ovládáte angličtinu na dostatečné technické úrovni, můžete si ji zakoupit na www.designviz.com/books.
Knihu Basic and Intermediate Solid Edge ST2 Modeling, Drafting, and Assemblies napsali Stephen Samuel, Benjamin Stevenson a Katherine Robbins. ISBN: 978-1935951001, cena: 99 US dolarů, vydání: srpen 2010.

Mohlo by vás zajímat: