Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Autodesk CleanTech se představuje na MSV

Úterý, 14 Září 2010 16:14

Tags: Autodesk

autodeskcleantech1037.jpgAutodesk představil na letošním Mezinárodním strojírenském veletrhu (MSV) v Brně v pavilonu P program Autodesk CleanTech. Program je určen pro začínající firmy, které se zaměřují na oblast čistých technologií a snaží se reagovat na současné výzvy v oblasti udržitelného růstu. Tyto firmy mohou v rámci programu CleanTech získat software v hodnotě stovek tisíc korun za velmi výhodných podmínek. Program nabízí několik špičkových softwarových aplikací, přičemž od každé je možné získat až pět licencí, a to včetně aplikací AutoCAD Inventor Professional, Autodesk Showcase Professional, Autodesk Vault Professional, Autodesk Navisworks Manage, Autodesk Revit Architecture a Autodesk Alias Design.

Tyto výkonné nástroje dovolují uživatelům vyvíjet digitální prototypy, urychlit inovace a lépe odhadnout směr vývoje nových výrobků také s ohledem na dlouhodobě udržitelný rozvoj. V dnešním stále složitějším světě se ukazuje, že klíčem k udržitelnosti jsou technologie. A právě využití nejmodernějších počítačových technologií ve fázi navrhování umožní co nejefektivnější vývoj výrobků s dlouhodobou udržitelností.
Programu již využila řada společností z celého světa. Například dánská společnost Vindby vyvinula vůbec první větrnou turbínu pro soukromé použití, kterou lze instalovat u rodinného domu a výrazně ušetřit na nákladech za energie. Hlavní výzvou, s níž se při vývoji a komerčním uvedení této turbíny potýkali, byl faktor času. Vindby se novou turbínu podařilo navrhnout velice rychle, přičemž rozhodujícím faktorem bylo především řešení Autodesk Inventor. Díky tomuto řešení byla firma schopna rychle zahájit proces schvalování a být na trhu první. Vindby používá Autodesk Inventor nejen pro projektování prototypů a simulaci, ale i pro vizualizaci, dokumentaci, analýzu a prodej svých produktů.
Více informací získáte od partnerů autorizovaných pro strojírenství. Jejich seznam najdetena webu Autodesku.

Mohlo by vás zajímat: