Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Vydařené IT FORUM 2010

Čtvrtek, 30 Září 2010 11:27

Tags: Konference | PLM

itforum2010_1039Ve dnech 21. a 22. září se konala v areálu Darovanského dvora odborná konference IT Forum. Letošní akce byla kromě tradičních témat z oblasti informačních technologií věnována i připomenutí desátého výročí působení pořadatelské společnosti TD-IS na trhu IT. Hlavním tématem konference bylo představení informačních systémů z vlastní produktové řady – Easy Technology pro plánování a řízení výroby a zpracování celého obchodního případu,  Easy Archiv pro správu dokumentace  a EasyPLM pro správu životního cyklu výrobku. Jednotlivé sekce konference byly věnovány také řešením společnosti Oracle, jako jsou JD Edwards EnterpriseOne, Oracle Agile Product Lifecycle Management a další.

Z divácky nejlépe hodnocených přednášek je možné zmínit přednášku konanou první den konference s názvem „Zkušenosti z implementace Agile9 v prostředí průmyslového podniku” prezentované Milanem Černým (Oracle Czech) a druhý den přednášku Davida Brunnera (TD-IS) s názvem „Portál pro výměnu dat s dodavateli”.
Pro účastníky byly po oba dny připraveny kromě přednášek a odborných workshopů i soutěže o zajímavé ceny a bohatý doprovodný program.
První den konference byl ukončen večerním rautem, který poskytoval jednotlivým účastníkům možnost neformálního jednání a plynule přecházel ve večerní program, který byl vyplněn aktivitami v rámci areálu Darovanského dvora v podobě sportovních výkonů na bowlingových drahách nebo adrenalinového boje interaktivní hře Laser Game. Zajímavým zpestřením byla také exhibice rádiem řízených elektro modelů rally aut v měřítku 1:10 teamem TD-IS Racing, který je účastníkem mistrovství ČR.
Po přednáškovém bloku a workshopech druhého dne konferenci ukončila oblíbená golfové akademie, kde byly pro nejúspěšnější hráče připraveny ceny přímo na greenu.
TD-IS_1039


Mohlo by vás zajímat: