Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

HSI představí novinky velkoformátového tisku HP

Čtvrtek, 14 Říjen 2010 09:13

Tags: Semináře | Tiskárny

SeminarHSI1041Tradiční akce společnosti HSI pořádaná za podpory Hewlett-Packard a zaměřená na oblast velkoformátového tisku, která se od roku 2009 koná vždy na jaře a na podzim, proběhne 21. října od 9:30 do 13:00. Místem konání semináře „Plotry v akci” bude tentokrát HP LFP Democentrum (democentrum společnosti Hewlett-Packard pro oblast large format printing) v Malešické ulici na Praze 3. Hlavním tématem semináře budou dva nové modely velkoformátů HP Designjet T2300 eMFP a HP Designjet T7100, které společnost HP představila 20. září a o kterých jste se mohli dozvědět více už i na cad.cz.

HP Designjet T2300 eMultifunction Printer (eMFP) je první k webu připojitelná velkoformátová tiskárna s funkcí skenování, tisku a kopírování. Je navržena tak, aby odpovídala dnešnímu stylu spolupráce a mobilní práce. Nový systém umožňuje snadné sdílení a správu obsahu s členy projektu po celém světě. HP Designjet T7100 Printer je vysokorychlostní černobílý a barevný tiskový systém s průlomovými celkovými náklady na vlastnictví ve srovnání s konkurenčními technologiemi. Budou k vidění také další modely; HP Designjet pro technické tisky typu CAD výkresů nebo výstupů z GIS (model T1120mfp a T770) a pro tisk grafiky typu obrazů, fotografií apod. (model Z5200). Tím, že akce proběhne v samotném democentru, si budou moci návštěvníci během jednoho dopoledne vyzkoušet kompletní modelovou řadu plotrů HP Designjet.

Seminář je určen zejména pro projekční kanceláře, architekty, inženýry, geodety, uživatele CAD a GIS systémů, stavební společnosti, mediální a reklamní agentury, copy centra, grafická studia, tiskárny
a všechny zájemce o velkoformátový tisk.  
Programem bude provázet Jiří Klíma, specialista na velkoformátový tisk působící v HP LFP Democentru. Program přinese nejen informace o podrobné technické specifikaci jednotlivých modelů, ale také o vzdálené správě tisku nebo možnostech, jak výrazně snížit tiskové náklady. Představeny budou také výhody odkupových a věrnostních programů.

Další informace jsou k dispozici na www.hsi.cz, zájemci o účast se mohou přihlásit přes webový formulář, e-mailem na marcela.krizova@hsi.cz nebo telefonicky na tel. čísle 224 809 531. Účast je bezplatná.

Mohlo by vás zajímat: