Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Jeft Ray postupuje na žebříčku Dassault Systèmes

Středa, 05 Leden 2011 11:00

Tags: Dassault | Jeff | Ray | SolidWorks | Společnost

JeffBertrand1101Bertrand Sicot jmenován novým CEO DS SolidWorks
Společnost Dassault Systèmes oznámila jmenování Jeff Raye (vlevo), dosavadního CEO společnosti DS SolidWorks, výkonným viceprezidentem pro geografické operace a členem výkonného výboru společnosti Dassault Systèmes. V této nově vytvořené pozici bude Ray dohlížet na geografické rozložení společnosti s cílem ovládat místní týmy Dassault Systèmes a obsluhovat tak rostoucí potřeby zákazníků a partnerů a plně využívat potenciál růstu trhu.


Bernard Charles, prezident a generální ředitel společnosti Dassault Systèmes komentoval jmenování slovy: „Úspěšná integrace našich globálních prodejních a podpůrných týmů obsluhujících klienty ve více než 80 zemích v kombinaci s naší diverzifikovanou osvědčenou strategií vyzývá k většímu vymezení našich firem. Jeffův výkon v oboru zavádění vysoce efektivního provozu na mezinárodním poli je dobře známý a přinese cenné zkušenosti k dosažení našich cílů.“
Ray se připojil k Dassault Systèmes v roce 2003 jako provozní ředitel pro SolidWorks a byl jmenován generálním ředitelem společnosti SolidWorks v roce 2007. Před touto sedmiletým funkčním obdobím v Dassault Systèmes zastával Ray různé řídící funkce v softwarových a IT společnostech.
Souběžně s touto událostí byl novým CEO ve společnosti DS SolidWorks jmenován Bertrand Sicot. Sicot nastoupil do Dassault Systèmes v roce 1997 a nejprve měl na starosti regionální prodeje pro SolidWorks v Evropě. Pak v letech 2004-2007 se jeho kompetence rozšířily i na americký trh a od roku 2007 vedl globální prodejní kanál SolidWorks.
Charles dodal: „Jsem přesvědčen, že Bertrand bude dále rozšiřovat náš potenciál sloužit 3D trhu pro profesionály. Tato dvě povýšení zdůrazňují obrovské talenty v naší organizaci.“


Mohlo by vás zajímat: