Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Rozhraní Moldex3D pro NX

Středa, 12 Leden 2011 12:13

Tags: Formy | Simulace | Slévárenství | Software

eDesign-1102CoreTech System Co (Moldex3D), vývojář „True 3D“ CAE simulačního řešení a člen Siemens Solution Partner Programu, oznámil oficiální vydání rozhraní pro software NX, vlajkovou loď řešení digitálního vývoje produktu od Siemens PLM Softwaru. eDesignSYNC pro NX slouží jako most umožňující NX uživatelům přistupovat k Moldex3D/eDesignu přímo z prostředí NX. Moldex3D/eDesign je sada pokročilého softwaru pro simulace vstřikování k validaci plastových dílů a optimalizaci forem. Nabízí kompletní analytické funkce, jako je plnění, hutnění, chlazení, deformování, orientace vláken, atd.

S úkolově orientovaným a jednoduše použitelným NX rozhraním mohou NX uživatelé snadněji spouštět profesionální analytické funkce a schopnosti Moldex3D/eDesignu pro digitální ověření a optimalizaci svých výrobků a konstrukci slévárenských forem. Moderním nástrojům pro simulaci vstřikování plastů byl přiznán velký vliv na vývoj produktů a správu nákladů. Nyní, s rozhraním eDesignSYNC pro NX, jsou designéři schopni „synchronizovat“ své změny návrhu s Moldex3D simulacemi a efektivněji řešit konstrukční a výrobní problémy. V prostředí NX jsou designéři schopni spustit přímo Moldex3D/eDesign analýzy a získat přesné výsledky simulací pro další úpravy a optimalizace.
„Bezešvá integrace mezi CAD a Moldex3D byla jedním z nejsilnějších požadavků našich zákazníků. Očekává se, že vydání 'eDesignSYNC pro NX'  bude přínosem uživatelům NX a Moldex3D s pružnou simulacemi řízenou návrhářskou platformou,“ řekl Dr. Yang Venny, prezident CoreTech System (Moldex3D).
„Neustále se snažíme dodávat našim zákazníkům nejkompletnější sadu řešení , takže jsme rádi přidali  Moldex3D/eDesign rozšíření od CoreTech Systems k výbavě našich NX uživatelů," řekla Joan Hirschová, viceprezidentka, Product Design Solutions, Siemens PLM Software. „NX je široce používán v celém průmyslu forem pro vstřikování plastovů pro část návrhu, konstrukci nástrojů a počítačem podporovanou výrobu (CAM) a integrace Moldex3D/eDesignu vytvoří přidanou hodnotu pro naše společné zákazníky pro validaci návrhu dílů a optimalizaci formy."
Pro informace o cenách a podrobné informace o produktu, kontaktujte svého místního obchodního zástupce. Další technické informace lze nalézt na webu společnosti.

Mohlo by vás zajímat: