Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Velkoformátová tiskárna Océ TDS750 pro CAD zákazníky

Úterý, 01 Únor 2011 13:45

Tags: Hardware | Tiskárny | Velkoformáty

Oce_TDS750_1105Společnost Océ oznámila uvedení velkoformátového tiskového systému Océ TDS750. Nová tiskárna Océ TDS750 nabízí architektům a inženýrům rychlé, snadné a spolehlivé řešení pro jejich velkoformátový tisk, kopírování a skenovací potřeby. Založena na Océ TDS700, Océ TDS750 poskytuje spolehlivé, ekologicky-přátelské řešení tisku do prostředí oddělení nebo centrálních tiskových místností. Tiskárna disponuje konzistentní rychlostí tisku 9 D výtisků za minutu a nulovou zahřívací dobu. Naplněný systém o šesti rolích médií s kapacitou až 1200 m pro dlouhodobý nepřerušovaný tisk, ji předurčuje pro produktivní centrální tiskové místnosti. S funkcí bezpečné správy tiskových úloh mohou zákazníci upřednostňovat naléhavé úlohy a rychle dokončit projekty.

Océ TDS750 byla navržena s ohledem na uživatele a využití stroje je ve všech aspektech jednoduché a intuitivní, od zavádění médií po definování nastavení skeneru. Uživatelé stráví u Océ TDS750 méně času při řešení problémů a definování nastavení, díky funkci zeleného tlačítka. Zachytí barevné poznámky nebo zefektivní spolupráci na projektech díky pokročilé technologii skenování. Výsledkem je rychlejší zpracování zakázek, menší odpad materiálu a produktivnější zaměstnanci.

Tato nová velkoformátová tiskárna využívá radiační fixační technologii zapékání, je vždy připravena k tisku s nízkými emisemi hluku, tepla a ozónu, jakož i nízkou spotřebou energie.

Océ TDS750 600x1200 dpi pico tisk nabízí výjimečnou kvalitu výstupu - ostré jemné detaily a hladké odstíny šedé v renderovaných, 3D výkresech a náročné grafice. Detaily dokumentu jsou zachyceny přesně tak, jak mají, bez ztráty informace.


Mohlo by vás zajímat: