Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Fototiskárna Epson Stylus Photo R2000 s většími náplněmi

Úterý, 17 Květen 2011 14:11

Tags: Foto | Hardware | Tiskárny

Epson Stylus Photo R2000Jako odpověď na poptávku zákazníků po inkoustových kazetách s vyšší kapacitou, které by přispěly k většímu pohodlí uživatelů, vyvinul Epson tiskárnu Stylus Photo R2000, jež používá inkoustové kazety o objemu 17 ml. Tato nová osmibarevná fototiskárna formátu A3+ umožňuje tisk vysoce kvalitních fotografií, při kterém je využíván pigmentový inkoust Epson UltraChrome Hi-Gloss2. Výhodu představuje o 50 % vyšší kapacita kazet ve srovnání s dřívějšími modely v této třídě.

Model R2000 je zároveň jednou z prvních tiskáren ve své kategorii, která disponuje rozhraním Wi-Fi, jež v kombinaci s možností připojení přes ethernet a USB rozhraní umožňuje snadné použití fototiskárny v jakémkoli studiu nebo domácnosti. Aplikace Epson iPrint uživatelům nabízí možnost vzdáleného tisku ze zařízení iPhone nebo iPad.

Inkoust UltraChrome HiGloss2 umožňuje uživatelům dosáhnout vysoce lesklého povrchu fotografií a současně využít veškerých výhod pigmentového inkoustu, jako jsou například dlouhá trvanlivost výtisků a flexibilita využití široké škály médií. Kromě křídových, lesklých a matných médií, která mohou být ve formě samostatných listů nebo v rolích, dokáže R2000 tisknout také přímo na disky CD/DVD a silná média, jako je například plakátový kartón.

Doporučená cena tiskárny je 12 290 Kč (včetně DPH).

Mohlo by vás zajímat: