Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Xerox 7740 Wide Format zjednodušuje barevné i čb skenování

Pondělí, 23 Květen 2011 12:59

Tags: Hardware | Skenery | Skenování | Xerox

Xerox 7740Architektonickým studiím, strojírenským, stavebním či výrobním firmám nebo komerčním tiskařům nabízí Xerox dostupnou variantu řešení pro skenování technických dokumentů. Kompaktní Xerox 7740 Wide Format pro skenování velkoformátových dokumentů má rozlišení 600×600 dpi, které najde uplatnění při přesném barevném či černobílém skenování stavebních nákresů, diagramů nebo mapových podkladů.

Díky jednoduchému rozhraní umí zařízení skenovat barevně dokumenty až do šířky 40 palců (101,6 cm) při rychlosti 5,04 metru za minutu nebo černobíle či v šedé barevné škále při rychlosti 15,2 metru za minutu, to vše do běžných typů souborů.

Xerox 7740 umožňuje vysokorychlostní skenování s automatickou detekcí šířky dokumentů pro předcházení chybám v prostředí produkčního skenování.

Nabízí možnost náhledu skenování v reálném čase na pracovní stanici, jakékoli úpravy jsou okamžitě zpracovány a uloženy bez nutnosti opětovného skenování originálu.

Software FreeFlow Accxes Copy mění 7740 na plnohodnotné barevné řešení kopírovacího procesu s plnou kontrolou vlastního procesu včetně škálování a za použití síťové tiskárny jakékoli značky.

Mohlo by vás zajímat: