Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Zábavní atrakce navrhované v Inventoru

Čtvrtek, 30 Červen 2011 08:07

Tags: Autodesk | Dynamic Structures | Inventor

Autodesk Inventor ve firmě Dynamic Structures 02-1126Kanadská společnost Dynamic Structures je předním dodavatelem, komplexních staveb pro odvětví průmyslu, veřejného sektoru, vzdělávání a zábavního průmyslu. Společnost navrhuje všechny typy složitých konstrukcí od mostů přes astronomické observatoře až po atrakce pro zábavní parky typu horské dráhy. Firma dále nabízí služby jako například zpracování architektonických projektů, výrobní design, řízení projektů atd. K návrhu svých produktů využívá společnost software Autodesk.

Konkrétně divize zábavního průmyslu firmy používá k navrhování atrakcí pro mezinárodní trh, jehož velikost se pohybuje v řádech miliard dolarů, řešení Autodesk Inventor. Vzhledem k tomu, že je obtížné velké konstrukce pro zábavní průmysl fyzicky sestavit a testovat během fáze vývoje produktu, spoléhá se společnost na digitální prototypy vytvořené v softwaru Inventor. Digitální prototypování umožňuje pohybovou simulaci výkonu všech mechanických a konstrukčních prvků.
Autodesk Inventor ve firmě Dynamic Structures 05_1126
Způsob, jak tento zákazník využívá technologie Autodesku pro zpracování konceptu do reality, popisuje Rob Cohee, propagátor výrobních řešení od Autodesku, ve video ukázce „On the Job with Rob“. V rozhovoru s Davidem Hallidayem, prezidentem firmy Dynamic Structures D. Halliday ilustruje skutečnost, jak digitální prototypování pomáhá jeho týmu posouvat hranice navrhování. „Díky Autodesku máme řadu sofistikovaných nástrojů, díky kterým se můžeme propracovat k finálnímu výsledku velmi rychle. Můžeme též zvažovat a hodnotit velký počet různých konceptů. Každý z nich máme možnost ohodnotit samostatně a najít ten nejlepší, který nakonec uskutečníme," říká Dave Halliday.
Kompletní video rozhovoru Roba Cohee s Davidem Halliday naleznete zde. Pro další informace o firmě Dynamic Structures navštivte www.empireds.com.

Mohlo by vás zajímat: