Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Adraft získal označení Autodesk Consulting Specialization

Čtvrtek, 07 Červenec 2011 08:30

Tags: Adraft | Autodesk | Consulting Specialization

adraft250Společnost Adraft (USA), Gold partner společnosti Autodesk, specializující se na poskytování inženýrských řešení komunitám ve výrobě a v projektování výrobních zařízení, získala nové označení Consulting Specialization určené prodejcům produktů Autodesk s přidanou hodnotou. Jako partner Autodesku specializovaný na konzultace Adraft ukázal, že značně investoval do svých lidí, kteří mají solidní poradenský obchodní plán, mají referenční zákazníky a nabízejí vysokou úroveň znalostí a podpory zákazníkům ve výrobním průmyslu.

„Adraft má tu čest být jedním z prvních prodejců v zemi, který získal Consulting Specialization od Autodesku,“ říká Julia Grantová, výkonná ředitelka společnosti Adraft. „Tato autorizace potvrzuje, že Adraft prokázal schopnost úspěšně implementovat řešení Autodesku s cílem pomoci svým zákazníkům k dosažení jejich technických cílů. Adraft důsledně poskytoval poradenské a podpůrné služby svým zákazníkům více než 23 let a bude pokračovat ve specializované nabídce služeb, jako technologii a v tom, co zákazníci chtějí změnit“.
Nové partnerské specializace Autodesku umožní partnerům zvýraznit a dát na vědomí své odborné znalosti v poskytování služeb v klíčových průmyslových oblastech.
Splněním požadovaných učebních osnov a odborné přípravy, stejně jako spojením požadované úrovně služeb a standardů stanovených společností Autodesk, dokazuje Adraft pomocí svých silných zákaznických služeb a podpory prodeje, co to znamená být důvěryhodným konzultantem zákazníkům Autodesku po celém světě.

Mohlo by vás zajímat: