Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

3Dconnexion odstartovala klání návrhářů o 3D myš budoucnosti

Pondělí, 18 Červenec 2011 14:47

Tags: 3D myši | 3Dconnexion | Soutěž

3dconnexion-3D-Design-Challenge-3D-mouse-of-the-Future-1129Se zaměřením na zlepšení způsobu, jakým lidé pracují s digitálním 3D obsahem, odstartovala 3Dconnexion novou soutěž pro designéry na celém světě - výzvou k vytvoření „3D myši budoucnosti“. Během července, srpna a září mohou návrháři z celého světa předkládat své návrhy s možností vyhrát měsíční ceny – 3D myši SpacePilot PRO, SpaceExplorer a SpaceNavigator od 3Dconnexion, stejně jako hlavní cenu – CAD pracoviště dle vlastního výběru.

„Návrháři a designéři z celého světa v řadě průmyslových odvětví používají 3Dconnexion 3D myši k lepšímu pochopení návrhů a zlepšení pracovních postupů,“ říká Antonio Pascucci, viceprezident pro produkty ve 3Dconnexion. "Zahájili jsme toto klání, abychom dali lidem příležitost ukázat nám své nejlepší tvůrčí myšlení, ať už používají naše zařízení ve dne v noci, nebo vůbec ne. Jsme opravdu nadšeni, že uvidíme, jaké tvůrčí a inovační nápady může oslovená komunita 3D myším přinést.“

Návrháři a 3D nadšenci jsou zváni k vytvoření své 3D myši budoucnosti. Jediným prvkem, který musí zůstat nezměněn v každém návrhu, je integrování základního ovládacího kloboučku od 3Dconnexion. Na konci každého měsíce bude porota vybírat ze soutěžních projektů své tři favority . Výherce na prvním místě obdrží SpacePilot PRO, na druhém místě SpaceExplorer a na třetím místě SpaceNavigator 3D myš.
Devět vítězných měsíčních návrhů a návrh, který získá divokou kartu prostřednictvím zisku největšího počtu „To se mi líbí“ na Facebooku, bude zapsáno do závěrečné fáze soutěže, kde bude vybrán veřejným hlasováním vítěz hlavní ceny. Ten obdrží pracovní stanici dle vlastního výběru, a to až do hodnoty  5000 $. Více informací o návrhářské soutěži společnosti 3Dconnexion a pokyny pro přihlášení jsou k dispozici na webových stránkách společnosti 3Dconnexion a na Facebooku.

Mohlo by vás zajímat: