Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

3Dconnexion 3D myši podporují produkty Autodesk 2012

Čtvrtek, 04 Srpen 2011 17:21

Tags: 3D myši | 3Dconnexion | Autodesk | Hardware

3Dmouse_anywhere_1131Společnost 3Dconnexion ohlásila podporu pro 3D myší v několika 3D návrhových produktech Autodesk 2012, mezi něž patří Autodesk Inventor, Autodesk Inventor LT, Autodesk Inventor Fusion, Autodesk Alias Design, Autodesk Design Review, Autodesk 3ds Max, Autodesk 3ds Max Design, Autodesk Maya a Autodesk Softimage. 3Dconnexion 3D myši umocňují výkon nových funkcí v těchto aplikacích Autodesk 2012 a nabízejí umělcům a návrhářům zvýšení produktivity se schopností lépe ovládat jejich 3D obsah.

„3Dconnexion 3D myši  umožňují návrhářům a umělcům, používajícím tyto aplikace, ponořit se do svých 3D prostředí,“ říká Stig Gruman, viceprezident pro digitální zábavu v Autodesku. „Z 3D myší podporujících tyto aplikace jsme nadšeni, protože umožňují našim zákazníkům dosáhnout se softwarem Autodesku více.“

Ať už se podílejí na strojírenských dílech a sestavách v Inventoru nebo na vytváření 3D obrázků v 3ds Max nebo Maye, nabízejí 3D myši úroveň návrhářské součinnosti nedosažitelné s tradiční myší a klávesnicí. Tím, že umožňují uživatelům panorámovat, zoomovat a otáčet současně, poskytují 3D myši špičkový navigační zážitek, který zvyšuje produktivitu a efektivitu a zároveň přispívá k uživatelskému komfortu. Pomocí 3D myši jsou uživatelé schopni navrhovat intuitivněji a s tak přesným ovládáním, že to vypadá, jakoby drželi digitální model v ruce.

„3Dconnexion 3D myši zajišťují nejpropracovanější a nejkonzistentnější 3D návrhářské zkušenosti v celé sadě softwarů Autodesku,“ řekl Antonio Pascucci, viceprezident pro produkty v 3Dconnexion. „Jsme nadšeni, že 3D myši jsou schopny pomáhat při návrhu a vizualizaci budoucích produktů, postav a filmů, které budou vytvořeny díky těmto oceňovaným Autodesk programům.“

Celá  produktová řada 3Dconnexion, včetně profesionální série SpacePilot PRO ( 399 €) a SpaceExplorer  (299 €) a standardní série se SpaceNavigatorem (99 €) a SpaceNavigatorem pro notebooky (129 €), je kompatibilní s verzemi 2012 produktů Autodesk Inventor, Inventor LT, Inventor Fusion, 3ds Max, 3ds Max Design, Maya, Softimage, Alias Design a Design Review 2012.
Pro další informace navštivte web 3Dconnexion.

Mohlo by vás zajímat: