Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Autodesk na MSV 2011 v Brně

Pondělí, 05 Září 2011 14:22

Tags: Autodesk | Design Suite | MSV | Výstavy

Autodesk na MSV 2011 -1136Autodesk bude na letošním Mezinárodním strojírenském veletrhu (MSV) v Brně ve dnech 3. – 7. října prezentovat možnosti, které nabízejí sady aplikací Autodesk Design Suite 2012, a zároveň představí nové služby. Expozice společnosti Autodesk a jeho autorizovaných partnerů bude umístěna na stánku č. 12 v pavilonu P. Sady aplikací Autodesk Design Suite řady 2012 pro výrobu prezentované na MSV 2011 zahrnují:

  • Autodesk Product Design Suites - nabízí návrhářům a konstruktérům, jimž jde o vytváření atraktivních produktů, ucelený pracovní postup tvorby návrhů, vizualizací a simulací v praktickém, finančně výhodném balíčku. Umožňuje uživatelům inovovat a dává jim flexibilitu snadněji reagovat na měnící se obchodní potřeby. Obsahuje špičkové aplikace Autodesk pro navrhování, vizualizace a simulace ve strojírenství včetně aplikace Autodesk Inventor 2012.
  • Autodesk Factory Design Suites - nabízí výrobním závodům, výrobcům strojů a systémovým integrátorům, kteří potřebují lépe navrhovat a optimalizovat rozvržení výrobních linek nebo celých výrobních závodů snadno použitelné řešení rozvržení továrny ve 2D a 3D. Pomáhá jim optimalizovat rozvržení před instalací jakéhokoli továrního vybavení. Jedině Factory Design Suite nabízí v aplikacích AutoCAD a Autodesk Inventor jedinečné funkce pro navrhování.

Mohlo by vás zajímat: