Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Autodesk pořádá soutěž 3ds Max Design Hero

Úterý, 13 Září 2011 09:39

Tags: 3ds Max | Autodesk | Boxx | Design | Nvidia | Soutěž

Neoscape -1137První soutěž o titul „Hrdina“ 3ds Max Designu odstartoval Autodesk a CGArchitect.com s podporou firem Boxx a Nvidia. Architekti, designéři a vizualizační specialisté mají možnost přihlásit scénu nebo návrh vytvořený pomocí softwaru Autodesk 3ds Max 2012 nebo Autodesk 3ds Max Design 2012. Vítěz získá titul 3ds Max Design Hero a jeho návrh se objeví na obalu produktu Autodesk 3ds Max Design a jako úvodní obrazovce. Vítěz rovněž obdrží „nadupané“ grafické pracoviště 3DBoxx 8550 Xtreme s jedním grafickým procesorem Nvidia Quadro 5000 a třemi Nvidia Tesla, a k tomu navíc 5000 USD v hotovosti. Návrháři, kteří se umístí se svými pracemi na druhém a třetím místě, obdrží grafické karty s procesorem Nvidia Quadro 5000.

Předložené scény a návrhy by měly zobrazovat nápadité koncepty nebo vykreslení architektonických či strojírenských konstrukcí nebo průmyslového designu – od budov, mostů a vozidel po nábytek a spotřební zboží. Příspěvky budou posuzovány podle představivosti, inovace a vynalézavosti, spíše než kvality výroby. Autor vybrané scény nebo návrhu může také získat možnost pracovat s produkčním týmem Autodesku na produkčních počítačových zobrazeních.
Soutěž je určena pro architekty, projektanty a vizualizační specialisty z většiny zemí světa. Soutěžní příspěvky musí být vytvořeny pomocí 3ds Max a 3ds Max Design ve verzi 2012. Soutěžní práce lze vytvořit i pomocí bezplatné* 30denní zkušební verze softwaru 3ds Max Design 2012. Studenti si mohou stáhnout 3ds Max Design 2012 z webu Autodesk Education Community.
Návrhy jsou přijímány od 9. září do 31. října 2011.
Pro přihlášení prací a další podrobnosti soutěže navštivte 3dsmaxdesign.cgarchitect.com.

*Bezplatné produkty podléhají podmínkám licence koncového uživatele, a smlouvě o službách, která tento software doprovází.
(Ilustrační obrázek je výřezem z vizualizace na webu společnosti Neoscape.)

Mohlo by vás zajímat: