Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

European Customer Forum 2011

Čtvrtek, 15 Září 2011 15:08

Tags: Dassault | ECF | Konference

ecf-2011-banner-1137European Customer Forum 2011 (ECF) je akce společnosti Dassault Systèmes, která motivuje profesionály a nabízí čas a možnosti objevovat řešení Dassault Systèmes a novinky. Evropské fórum zákazníků, které se letos opět koná v tradiční lokalitě pařížského Disneylandu ve dnech 22 až 23. listopadu, přitahuje zákazníky, partnery a přední technologické firmy reprezentující 11 značek průmyslových odvětví Dassault Systèmes: CATIA pro navrhování virtuálních výrobků, DELMIA pro virtuální výrobu, SIMULIA pro virtuální testování, ENOVIA pro zlepšování globální spolupráce, EXALEAD pro aplikace založené na vyhledávání, 3DSwYm pro sociální spolupráci a 3DVIA pro online 3D živé zkušenosti.

Tato jedinečná akce je spojením:
  • Konference pro všechny, kteří se chtějí podívat, co je nového, co se připravuje, a slyšet to od renomovaných řečníků a odborníků z Dassault Systèmes.
  • Specializovaných sezení spojujících specifické sekce věnované 11 odvětvím a značkám, které DS zastřešuje.
  • Výstavy Agora, což je místo, kde jednotlivá odvětví a partneři společnosti DS představí to nejlepší ze svých řešení, místo pro vybudování klíčových vztahů.
Letošním mottem fóra je „Inovace v životě“. Je určeno pro získání informací o tom, jak přední průmyslové a technologické firmy používají 3D a PLM řešení společnosti DS, včetně průkopnické technologie Verze 6, aby modernizovali, vytvářeli výrobky a získávali zkušenosti v působivém živém 3D prostředí.
Registrace je zahájena, zaregistrujte se nyní a ušetřete 160 €.

Mohlo by vás zajímat: