Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

SolidACE vydává BuiltWorks 2.0

Pondělí, 03 Říjen 2011 09:59

Tags: BuiltWorks | Software | SolidACE | SolidWorks

BuiltWorks2011_1140SolidACE, společnost vyvíjející počítačové navrhování a inženýrské nástroje pro architekturu, stavební inženýrství a návrhy průmyslových celků, oznámila 30. září vydání nové hlavní verze (2.0) své přídavné aplikace BuiltWorks pro návrhy ocelových konstrukcí v CAD prostředí SolidWorks. Verze 2.0 nese nové označení BuiltWorks 2011 a plně podporuje odpovídající verzi 3D CAD platformy SolidWorks 2011. SolidACE se také rozhodla pokračovat v podpoře předchozí verze BuiltWorks 2010 pro SolidWorks 2010 z důvodu opakovaných žádostí uživatelské komunity, která i nadále používá SolidWorks 2010 pro každodenní práci. SolidACE se také zavázala vydat koncem tohoto roku verzi BuiltWorks, která bude podporovat i nedávno vydané SolidWorks 2012.

„Podporou více hlavních verzí SolidWorks, v současné době používaných na trhu, bereme ohled na potřeby našich uživatelů, svobodu volby používat odpovídající verzi SolidWorks, což je jeden z požadavků na SolidWorks Solution Partners odpovídající kritériu pro SolidWorks Certified Gold Product,“ řekl Dr. Vladimir Popov, generální ředitel společnosti SolidACE. „Zavázali jsme se podporovat požadavky uživatelů SolidWorks v nových strojírenských odvětvích, kde dříve nebyl tento produkt používán, jako je architektura, inženýrství a stavebnictví (AEC), stavba průmyslových celků, procesní a energetické inženýrství. BuiltWorks rozšiřují možnosti SolidWorks a umožňují, aby mohly být propojeny vnější nejlepší produkty vertikálního trhu z AEC a průmyslových celků se SolidWorks, stanovením komunikačního řetězce uvnitř a mezi společnostmi, které se podílejí na návrhu, analýzách, výrobě a výstavbě průmyslových objektů, budov a staveb.“

Některé z nejdůležitějších nových vlastností a vylepšení v BuiltWorks 2011 v.2.0 jsou:
  • Sestaveno a testováno na SolidWorks 2011 (BuiltWorks 2010 verze 1.5 se stejnými vlastnostmi, vydaná souběžně, podporuje SolidWorks 2010)
  • Připojení detailů – ořezávání: vylepšené uživatelské prostředí s použitím barevného zobrazení s ořezovými parametry (zářezy);
  • Velké vylepšení výkonu u řezných operací a některých funkcí pracujících s deskami
  • Umístění ocelových prvků: plná podpora souřadnic bez změny hodnoty offsetu
  • Export do SDNF (Steel Detailing Neutral Format od Intergraphu) nyní používá definice souřadnic a omezení
  • Export do CIS / 2 (CIMSteel Integration Standards Release 2 od AISC) nyní podporuje koncové desky a volné desky
  • Uživatelé BuiltWorks mohou nyní využít SolidWorks Simulation pro analýzu 3D těles nebo 1D paprsky podle svého výběru
  • Vylepšená stabilita při výměně modelů mezi 32bitovými Windows XP a 64bitovými Windows 7
Nová verze BuiltWorks 2011 2.0, stejně jako dále podporované BuiltWorks 2010 verze 1.5, je k dispozici ke stažení prostřednictvím webových stránek SolidACE.

Mohlo by vás zajímat: