Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Řada navigací TomTom GO LIVE k dostání už i v Česku

Středa, 19 Říjen 2011 16:07

Tags: Navigace | TomTom

GOLIVE_1005_1142Nejnovější navigační přístroje řady TomTom GO LIVE s technologií LIVE jsou již k dostání v českých obchodech. Řada GO LIVE využívá přelomovou službu HD Traffic, inovativní uživatelské rozhraní a antireflexní Fluid Touch displej. Zákazník si může vybrat z trojice nových produktů – GO LIVE 820 s úhlopříčkou 11 cm (4,3") a dále GO LIVE 825 a GO LIVE 1005 s úhlopříčkou 13 cm (5"). GO LIVE 820, GO LIVE 825 a GO LIVE 1005 jsou první zařízení značky TomTom v České republice, které nabízejí služby LIVE. K těm se řadí TomTom HD Traffic, který informuje řidiče o aktuální dopravní situaci na silnici. HD Traffic přináší klíčové informace o dopravních zácpách a probíhajících silničních pracích, čímž umožňuje zkrátit dobu strávenou na cestě. Informace jsou každé dvě minuty aktualizovány díky konstantnímu připojení k internetu.

Součástí balíku LIVE je také možnost kontrolovat předpověď počasí v místě, kde se právě nacházíte nebo po celé trase vaší naplánované cesty. Kromě toho řada GO LIVE informuje o fixních silničních radarech, které jsou rozmístěné podél vaší trasy. Konstantní připojení rovněž umožňuje vyhledávání například místních obchodů nebo firem prostřednictvím Google. Všechny tři přístroje GO LIVE 820, GO LIVE 825 a GO LIVE 1005 jsou dodávané spolu s ročním předplatným služeb LIVE.

Displej je u nových produktů vyroben z kvalitního skla, které umožňuje zřetelné a komfortní pozorování zobrazené mapy i v jasném slunečním svitu. K vylepšení uživatelského pohodlí slouží přívětivé uživatelské rozhraní, které navíc poskytuje více funkcí než u předchozích modelů.

Řada GO LIVE obsahuje nový magnetický držák Easy Click, který velmi usnadňuje vložení a vyjmutí přístroje, takže základní manipulaci uživatel zvládne i jednou rukou. Stačí jen lehce zasunout navigaci do držáku a ta si sama najde své správné místo.


Mohlo by vás zajímat: