Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Navigace „be-on-road“ lékem na zácpu

Čtvrtek, 27 Říjen 2011 14:56

Tags: Android | Aponia | be-on-road | GIS | GPS | Software

be-on-road-1143Změňte svůj mobilní telefon s operačním systémem Android na profesionální GPS navigaci be-on-road s online informacemi o dopravní situaci. Změňte svůj způsob cestování. Budete vědět co vás čeká na trase, kdy dojedete do cíle a vyhnete se dopravním zácpám. be-on-road nově umožňuje uživateli využívat data o plynulosti dopravního provozu generovaná systémem plovoucích vozidel (FCD - floating car data) s dalšími atributy dopravních informací o nehodách, omezeních a dalších předvídatelných či nepředvídatelných informací, udávajících příčinu zhoršené plynulosti dopravy.

Tato data jsou do be-on-road distribuována pomocí GPRS přenosu. Uživatel má možnost definovat četnost poskytování těchto dat od on-line provozu od 2 minut až po interval 30 minut. Architektura be-on-road byla koncipována tak, aby minimalizovala velikost toku dat přes GPRS a tak při běžném denním využívání be-on-road se přenesená data za měsíc pohybuji od 1MB do 2MB v případě využití profesionálními řidiči.
b-o-r-1-1134 b-o-r-2-1134 b-o-r-3-1134 b-o-r-4-1134

zobrazení oblasti
a její dopravní situace

dopravní situace
na trase (vyšší zoom)

dopravní situace
na trase (nízký zoom)
řešení sitace při
uzavírce komunikace

be-on-road zobrazuje škálu 3 úrovni dopravní zátěže, vypočítává zpoždění na trase či provádí automatické hledání jiné trasy v případě úrovně dopravní zátěže definované červenou barvou.

be-on-road v rámci uvedení verze s online dopravními informacemi nabízí speciální verzi navigace pro Česko a Slovensko za pouhých 299 korun, a to včetně online dopravních informací na 1 rok zdarma.

Navigaci be-on-road si lze stáhnout k vyzkoušení na Android Marketu nebo přímo na stránkách www.beonroad.cz, kde ji lze také zakoupit.

Mohlo by vás zajímat: