Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

Pozvánka na Technical Computing Prague 2011

Úterý, 01 Listopad 2011 11:39

Tags: COMSOL | dSpace | Humusoft | Konference | MATLAB | Simulink

Technical Computing Prague 2011 -1144Mezinárodní konference Technical Computing Prague 2011 se bude konat 8. listopadu 2011 v Praze v Kongresovém centru ČVUT (Masarykova kolej, Thákurova 1, Praha 6). Letošní ročník se bude věnovat především přednáškám a prezentacím uživatelů systému MATLAB & Simulink, dSPACE a COMSOL Multiphysics. Své místo v programu naleznou i přednášky o nových produktech a odborné semináře firem COMSOL a dSPACE. Sborník konference bude zařazen do seznamu ISBN a navíc letos poprvé budou anglicky psané příspěvky registrovány v databázi Web of Science (WOS).

Setkání je určeno jak pro stávající uživatele uvedených systémů, tak pro začátečníky a příznivce výpočetních, modelovacích a simulačních nástrojů.
Pro každého účastníka budou připraveny materiály o nových produktech a aplikacích systému MATLAB & Simulink, dSPACE a COMSOL Multiphysics a sborník uživatelských přednášek a prezentací. Registrační poplatek činí 1000 Kč (včetně DPH) a zahrnuje sborník, občerstvení během konference, oběd a volnou konzumaci u baru.

Mohlo by vás zajímat: