Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

ECF2011

Pátek, 25 Listopad 2011 13:28

Tags: CATIA | Dassault | ECF2011 | Konference | Uživatelé

Catia for Creative Designers - PB236073_1147Po nesporně větší americké konferenci DSCC2011 (Dassault Systèmes Customer Conference), uspořádané ve dnech 8. až 10. listopadu v Las Vegas, proběhla také evropská každoroční akce European Customer Forum (ECF2011). Pořadatelé, partneři a účastníci se opět potkali v Disneylandu nedaleko Paříže. Sled přednášek a prezentací spojených pod letošním mottem „Inovace v životě“ přilákal opět hojnou účast uživatelů produktů společnosti Dassault Systèmes i partnerů, kteří kromě prezentací měli jako obyčejně k dispozici i stánky v hale Agora.
Snad proto, že se stále více klade při navrhování důraz na udržitelný rozvoj a sepjetí s přírodou, byl úvod celé konference svěřen Janine Benyusové, autorce knihy „Udržitelné inovace inspirované přírodou“ a prezidentce institutu Biomimicry, který založila na základě úspěchu této knihy.
Mezi řečníky samozřejmě nemohl chybět charismatický Bernard Charles, prezident a generální ředitel společnosti Dassault Systèmes. Skvěle mu sekundovala Monica Menghini, dříve CEO globálního joint-venture 3Dswym, od roku 2009 výkonná viceprezidentka pro průmyslový a korporátní marketing. Svou slovní kadencí by tato vystudovaná italská právnička strčila hravě do kapsy i samopal vzor 24. V hlavním společném programu ještě dostali slovo zástupci společnosti Benetton, Airlight Energy Manufacturing, Jaguar Land Rover a Renault. Odpolední a program druhého dne už byl rozsekán na jednotlivé obory, mezi kterými byly například průmysl letectví a obrany, průmysl dopravy a mobility, průmyslová zařízení, energetický průmysl a další.
Pro naše čtenáře asi bude nejzajímavější informace o uvedení 3D skicovací, modelovací a renderingové technologie CATIA for Creative Designers. Také produkty partnerů, které byly k vidění v hale Agora, byly zajímavé. Návštěvníci zde například „naživo“ mohli shlédnout profesionální duální displeje Fujitsu pro 2D a 3D zobrazení (najdete o nich zprávu zde) i jiné produkty.

Mohlo by vás zajímat: