Google překladač: English Deutsch

StreamTech.tv

streamtech tv-logo

HSI pořádá seminář o velkoformátovém tisku HP PrintShow

Úterý, 15 Květen 2012 16:00

Tags: HP Designjet | Tisk

hp_ps_1220Společnost HSI ve spolupráci se společností Hewlett-Packard pořádá 5. června od 10 do 13 hodin v HP LFP Democentru v Malešické ulici 20 v Praze 3 seminář o velkoformátovém tisku HP PrintShow. Motto semináře - investicí do nového plotteru k zajímavé úspoře tiskových nákladů – výstižně hovoří o stěžejním tématu samotné akce, kterým budou tiskové náklady a jejich snižování. Program nabídne návštěvníkům odborné přednášky i modelové situace s praktickými ukázkami. Akce je určena především projektantům a geodetům, kteří využívají ve své praxi velkoformátový tisk, vítáni jsou však všichni zájemci o tuto oblast, kteří tisknou především ve formátech A1 a větších.

Na semináři bude představeno ucelené řešení z pohledu zákazníka. Tedy nejen tiskárny jako takové, ale celý proces práce - od vytvoření výkresu v softwarové aplikaci na výkonné pracovní stanici, přes odeslání výkresu na tiskárnu až po výměnu inkoustové kazety či papírové role v tiskovém stroji - to vše si budou moci návštěvníci vyzkoušet přímo na místě.

K dispozici k otestování budou nejnovější modely velkoformátů HP Designjet pro technický i grafický segment (HP Designjet T2300, T7100, Z6200, rovněž stroje T1300 a T790) a chybět nebudou ani pracovní stanice HP WorkStation.


Mohlo by vás zajímat: